Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok semmiben jó?

Miért nem vagyok semmiben jó?

Figyelt kérdés
Általában minden ember jó valamiben, legalább egy valamihez van tehetsége. Hát nekem nincs. Semmihez. Semmiből nem vagyok olyan kiemelkedően jó, csak olyan átlagos. Itt vagyo 15 évesen és fogalmam sincs, hogy mi leszek ha nagy leszek. Mit fogok egyáltalán dolgozni? Nincsenek álmaim, amit el akarok érni, egyszerűen csak vagyok, és élem az unalmas életem..És semmihez nincs tehetségem.
2009. dec. 25. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezt neked kéne tudnod...
2009. dec. 25. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
segíthetnénk egymásnak:D ugyanez 14/l
2009. dec. 25. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindent ki kell próbálni és akkor majd rájössz hogy mihez értesz és mit szeretsz csinálni.
2009. dec. 25. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 35 vagyok,de nem tudom mi lennék.Próbálj ki sok mindent.Rajzolj,különböző sportok,tánc,vers vagy regény írás Stb. Ami nem megy és nem okoz örömöt hagyd a fenébe.Kezdj másba.Előbb utóbb rájössz mi a neked való!Fiatal vagy még van időd.
2009. dec. 26. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
eleinte én is gondolkodtam, hogy nem vagyok jó semmiben és nem érek semmit... de ez megváltozott... egyszer egy buliba csináltunk egy táncot pár haverral és rájöttem hogy nyújtás nélkül le tudok menni spárgába ( ez előtt még nem próbáltam)és akkor el kezdtem balettozni, de rájöttem, hogy az nem nekem való és kipróbáltam valami mást a mazsorettet és bejött...szóval a lényeg, hogy próbálj ki mindent és valami majd lesz :))))
2009. dec. 28. 13:19
 6/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.Itt vagyok 16 évesen és semmiben nem vagyok jó.Utálom a testem,mindenem félénk is vagyok.Sajnos pénzünk nincs hogy kipróbáljak dolgokat.Van ami iránt érdeklődök nagy buzgósággal de épp azért mert nincs pénzünk rá, nem tudom kipróbálni és lelohad az érdeklődésem.De talán még mielőtt meghalok megtalálom azt az egy dolgot amiben jó vagyok.:D
2010. ápr. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!