Nem vagyok jó semmiben mit tegyek?
nyugi! légy befogadó, járj nyitott szemmel. minél kevésbé tudod mi akarsz lenni, annál több minden szembejöhet, mivel nem szorítasz ki semmit a látómeződből...pl ha 5 éves korod óta tudnád, hogy színész akarsz lenni, egy csomó lehetőség mellett elmennél...tudom, ezt nem érzed nagy vigasznak, de azért igaz. persze most egy kicsit nehezebb lehet a pályaválasztás miatt...én most vagyok 21, magyar szakra jelentkeztem anno, és most fogom otthagyni....azt tudom, hogy nem jó, de azt nem tudom én se, hogy mi lenne jó helyette:) csak sejtéseim vannak, de nem érdemes kétségbe esni, előbb-utóbb kialakul az ember élete. viszont azt ajánlom, nézz nagyon alaposan körül a szakok között, nézd meg milyen szakon milyen tárgyakat tanulnál, mi lehetsz, ha elvégzed, szóval minden infót olvass el, és ezek alapján dönts.
amúgy meg a szenvedély számít, nem az, hogy aranyérmes úszó vagy-e, hanem, hogy élvezed-e őszíntén, ami csinálsz...derítsd ki, mi az ami kivált belőled komoly érzéseket, valami, amit szenvedéllyel tudnál csinálni..és ha rájöttél, ne rettenj meg:)
"Nem vagyok jó semmiben"
Ezt addig nem jelentheted ki, míg mindent ki nem próbáltál! ;)
Ám az is lehet, hogy csak semmiben sem voltál eddig elég kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!