Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem vagyok jó semmiben mit...

Nem vagyok jó semmiben mit tegyek?

Figyelt kérdés
jelenleg nem érzem úgy hogy van értelme annak hogy éljek :( Nem vagyok jó semmi sportban, nem játszok semmi hangszeren, a jegyeim se valami fényesek. A divat érdekelne inkább, illetve a nyelvek (angol, francia) ezekből jó is vagyok. De nincs semmi normális hobbim, és fogalmam sincs mi legyek ha felnövök. Nagyon aggódom :( Mit lehet ilyenkor tenni? És már mindjárt el kell dönteni mi legyek, mivel 11.es (17 éves) vagyok. És olyan rossz hogy mindenki kimagasló valamiben pl szuperül zongorázik vagy aranyérmes úszó, én meg soha nem voltam semmiben kiemelkedő
2010. dec. 30. 01:40
 1/9 anonim válasza:
97%
Szia! És én mit szóljak? Nem vagyok okos,nem vagyok szép,nins jó hangom,béna vagyok,szerencsétlen! barátkozni se tudok! NINCs akaraterőm,lusta vagyok,nincs nyelvérzékem,nem vagyok jó semmilyen sportban! én mit tegyek? és a legrosszabb!! semmi se érdekel!
2010. dec. 30. 01:47
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nemtudom te mit tegyél de most én vagyok a kérdező bocsi :D
2010. dec. 30. 01:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugi! légy befogadó, járj nyitott szemmel. minél kevésbé tudod mi akarsz lenni, annál több minden szembejöhet, mivel nem szorítasz ki semmit a látómeződből...pl ha 5 éves korod óta tudnád, hogy színész akarsz lenni, egy csomó lehetőség mellett elmennél...tudom, ezt nem érzed nagy vigasznak, de azért igaz. persze most egy kicsit nehezebb lehet a pályaválasztás miatt...én most vagyok 21, magyar szakra jelentkeztem anno, és most fogom otthagyni....azt tudom, hogy nem jó, de azt nem tudom én se, hogy mi lenne jó helyette:) csak sejtéseim vannak, de nem érdemes kétségbe esni, előbb-utóbb kialakul az ember élete. viszont azt ajánlom, nézz nagyon alaposan körül a szakok között, nézd meg milyen szakon milyen tárgyakat tanulnál, mi lehetsz, ha elvégzed, szóval minden infót olvass el, és ezek alapján dönts.

amúgy meg a szenvedély számít, nem az, hogy aranyérmes úszó vagy-e, hanem, hogy élvezed-e őszíntén, ami csinálsz...derítsd ki, mi az ami kivált belőled komoly érzéseket, valami, amit szenvedéllyel tudnál csinálni..és ha rájöttél, ne rettenj meg:)

2010. dec. 30. 02:14
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
olyan nincs hogy nem vagy semmiben sem jó. legfeljebb még nem találtad meg. :D próbálj ki új dolgokat, és ami tetszik neked azt csináld.
2010. dec. 30. 02:21
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

"Nem vagyok jó semmiben"

Ezt addig nem jelentheted ki, míg mindent ki nem próbáltál! ;)

Ám az is lehet, hogy csak semmiben sem voltál eddig elég kitartó.

2010. dec. 30. 02:56
 6/9 anonim ***** válasza:
35%
Te buta a semmitől nem leszel mindenben 100% profi
2010. dec. 30. 03:29
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem...nem muszály te legyél a legjobb abban amit szeretsz de ha szereted akkor azt csináld és ne érdekeljen az hogy mások jobbak:D nyugi nkem a jegyeim jók...sőt nagyon jók de semmit sem kedvelek a tantárgyak közül 1 tanuló vagyok de minden tantárgyban vannak nálam jobbak viszont összesitésben nkik a többi ront...már mondtam nem kedvelek smit de végülis orvosira szeretnék menni nkem az a legizgalmasabb...szerintem igy kellenne hozzáállj a dolgokhoz:D:D:D
2010. dec. 30. 12:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon sokat segítettetek főleg lelkileg :) <3 Ha még tud írni valaki valami jótanácsot örülök neki :) És szerintetek milyen pályára érdemes mennem ha a divat érdekel illetve a nyelvek? De mindenképpen valami izgalmasabb dolog, ahol lehet használni a kreativitásom, szóval ne milyen irodai munka
2010. dec. 30. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nézem a Zsenipalánták című műsort mindig szomorú vagyok mert ilyenkor ébredek rá hogy nem vagyok tehetséges és ez nagyon bánt.
2012. aug. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!