Semmiben nem vagyok tehetséges. Még csak különleges se vagyok. Miért van ez?
Mindenki különleges valamiben. Olyat megtud nincs amit nagyon kevesen tudnak meg. Én nem tudok táncolni csak egy kicsit. Rajzolni is csak egy kicsit, de szinte mindenki tud. Nem tudok sütni, főzni. Még a kókusztekercset is eltudom rontani. A legegyszerűbb muffint szénné égettem. Énekelni se tudok, hangszeren játszani se. Mi lesz belőlem? Jó tanuló se vagyok. Nagyon rossz a memóriám
16/L
Örülj neki hogy sokoldalú vagy, mindenből egy kicsi. :)Én is hasonló vagyok, igaz a tanulás elég jól megy, de semmiből se vagyok a legjobb.
A hangszeren játszás nem annyira tehetség kérdése, van egy csomó ismerősöm, akiknek ugyanolyan rossz a hangjuk mint nekem, de mivel 8 éves koruk óta tanulnak zenét, jól tudnak játszani. Persze nem lesz belőlük Mozart vagy hegedűművész, de közöttünk, hangszeren nem játszók közt nagyon ügyesek.
Ha tudsz egy kicsit táncolni, kezdj el járni valamilyen tanfolyamra. Legfeljebb az elején te leszel a legbénább (én már voltam így párszor), de később csak jól fog menni. És nem az a lényeg, hogy nagyon-hiper szuper jó legyél, hanem hogy élvezd.
Ha mindenképpen ki akarsz tűnni, kezdj el valami olyan dolgot, amit az ismerőseid közül senki sem csinál. Így ha ott nem is leszel a legjobb, a barátaid között biztosan. :)
16/L
Kedves kérdező!:)
Igen,mindenki tud valamit,amit más nem...mivel különbözőek vagyunk...:)...Te mindent kipróbáltál már életed során,hogy azt tudd mondani,hogy semmiben sem vagy jó?:)Nem hiszem.:)
Ne add fel!:)
:O jeeeszusoom mintha én írtam volna :O komolyan semihez de semmihez nem értek :( az egyetlen amiben tehetségem van az h ki tudom törni az ujjam nah ezzel oszt sokat tudok kezedeni :( am sajna nem tudok segiteni
(de téged legalább felvettek (gondolom) gimibe)
Nem sajnos nem gimis vagyok hanem szakközepes. Grafikusnak tanulok, de annyira megutáltam a rajzolást, hogy már rajzolni se volt kedvem. Így küldtek is az igazgatóhoz. Ehhez most nem tudom, hogy mit mondjak :D
Szeptemberbe új suliba akarok menni. legjobb lenne, ha valami tesi tagozatosra vennének fel. Amúgy tesizni se tudok valami jól, de legalább azt szeretem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!