Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%

03-09 21:16 egy kis irigykedést véltem felfedezni soraid közt.

Szerinted csak az tud öltözködni aki úgy öltözködik mint a környezete? Nem...és kijelentem, hogy nekem pont azért tetszik mert törekszik, hogy más legyen, nem egy átlagos popstar. Sakkor mi van ha néha férfias kiejtése van? Sok férfinak lányos hangja van.

Tény, hogy csak mert híresebb, mint te és neki összejött fele annyi szépséggel, mint neked attól még nem kell lehurrogni, meg gúnyolni.

2010. máj. 3. 19:06
 22/32 anonim válasza:

Ahogy - a már feltett kérdésre - írtam:

Aki kétségbe vonja az énektudását az szenteljen 5 percet az életéből erre a videóra.

http://www.youtube.com/watch?v=t2aE-mnNZJ4

A külsőről, viselkedésről pedig csak annyit hogy úttörő, bizarr és zseniális. Azt meg nem igazán értem honnan tudják egyesek, hogy k*rva-e és kivel kefélt azért hogy befusson. Érthetetlen amiket írtok :)

2010. júl. 19. 21:21
 23/32 anonim ***** válasza:
69%
Valaki elmagyarázhatná, szerinte mitől "eredeti" ez a csaj. Hidrogénezett haj, cicababa fej, semmitmondó tekintet, k.rvás öltözködés és giccses, műfrivol számok, ezerszer agyonrágott és baromira uncsi témákkal. Számomra Christina Aguileraval, Britney Spearsszel meg a többi hasonló műanyag libával együtt ugyanaz a tucat. Bocs a rajongóktól, nem fikázni szándékozom, de az efféle "sztárokkal" tele van a padlás. Csupán magánvélemény, mert valaki valamikor kérdezte...
2010. júl. 20. 21:48
 24/32 szusand ***** válasza:
20%
Szerintem pedig tehetséges , eléggé szép arcú hölgy hölgy , és öltözködésével sincs semmi probléma ! Aki meg rosszat mond róla az dirett rosszat akar neki !
2010. júl. 23. 15:34
 25/32 anonim ***** válasza:
17%
Kövezettek meg,de szerintem istennő :D
2010. júl. 26. 23:53
 26/32 szusand ***** válasza:
30%
Így van !!!
2010. júl. 30. 10:42
 27/32 anonim válasza:
35%
Ilyen tulajdonságok illenek rá:tehetséges, okos, csúnya, de jó hangú, énekesnő!Szerintem egy kicsit feltűnési viszketegsége van.De én így szeretem!
2010. aug. 24. 10:34
 28/32 anonim válasza:
24%
Az utolsó oldalt már jó volt olvasni.:D Én is megszerettem őt,és szerintem is elég tehetséges,abban,amit csinál.
2010. szept. 3. 02:32
 29/32 anonim ***** válasza:
71%

Hang: Hát én nem vágtam magam hanyatt tőle. Jó hangja van, de vannak nála jobbak is.

Stílus: Enyhén feltünési viszketegségben szenved, de legalább van benne valami érdekes. Én biztos nem vennék fel olyan ruhákat, de mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan öltözzön. Ha neki ez tetszik...

Zene: Vannak egész élvezhető számai is, de valahogy nem az én stílusom.

Összegezve: Lehet szeretni, lehet utálni, ez attól függ kinek mi tetszik. Számomra közömbös és valószínüleg az is marad.

2010. szept. 14. 15:23
 30/32 anonim ***** válasza:
76%

guuuusztustalan, elmebeteg!

az egyik újságban láttam róla reggelizés közben egy képet, hogy egy díjátadón 8 kiló nyershúsból készített ruhában jelent meg... azt hittem kihányom a kajámat. undorító amiket művel.

másrészt ciki hogy olyan cipőt vesz fel amiben nem tud menni, és örökké orra esik. egy két baki persze belefér, de mindig?

a zenéje nem rossz, átlagos, de már nem bírom meghallgatni, a sok hülyesége miatt...

2010. szept. 15. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!