Mi a véleményed Lady Gagáról? -lent-
Mi a véleményed a stílusáról?Az énektudásáról?Úgy alapjában róla?
Miért szereted,neked miért szimpatikus?
Miért nem szereted,számodra miért únszimpatikus?
(nem muszáj a képek alapján jellemezni,légyszi minden kérdésre válaszolj)
kort és nemet is.:)
köszi.
Ki nem állhatom Lady Gagát, beképzelt, menősködő. Viszont jó hangja van, de attól még nem szeretem a zenéjét sem.
18/F
nekem az egyik kedvenc énekesnőm nagyon tehetséges és szeretem a számait . viszont a stílusa már sok nekem.
14/L
Sokak szerint Lady Gaga egy földönkívüli organizmus által megfertőzött emberi lény, aki a fertőzés hatására férfias kinézetű, biszexuális hermafroditává változott.
Mások szerint Lady Gaga egy feltételezett bálvány neve, melynek imádásával az illuminátusokat vádolják.
Harmadik verzió: Lady Gaga (magyarul: Lúdné) egy zsidók által összeszerelt mesterséges intelligenciával és emberi bőrszövettel ellátott robot. (lohere.net.)
Én szerintem az első definíció felel meg a valóságnak!!!!
Pont egy ilyen őrült, különc, szinte már groteszk énekes kellett a zenei élet feldobásához. Az új kor Madonnája lehet. Szeretem, mindennel együtt, kitűnik a tömegből, és újat alkot, ez tesz egy művészt azzá ami (remélem nem tűnik el a süllyesztőbe pár év múlva, és tud mindig újat mutatni)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!