Mi a véleményed Lady Gagaról, Miley Cirusról, Rihannaról, stb?
Nah eza 15- től 25-ig terjedő korosztály kib*szottul menőnek hiszik magukat, azzal hogy lefujjogják azokat a sztárokat akiket nemrég fedeztek fel... Mert tudjátok valakik nem a 60-as 70-es évek zenéit szeretik.ennyik vagytok...
Lady Gaga: Nagyon szeretem a csajt, csak a stílusa nem tetszik, az alejandro klipjében amikor gyakorlatilag lovagoltak rajta azok a bzik(sorry de ezeket nem lehet máshogy hívni)az már kiborított
Miley: Ő a kedvenceem :D Nagyon szeretem, és neki van tehetséége is. 4 ewöör<3
Rihanna: Nagyon szeretem őőt is =) a kedwenc számom tőőle a Who's that chick :DD
azt nem érdekel, ezekre a tehetségekre nem tok oltásokat mondani...
Kedves utolsó.
Sajnálom ha bántja a szemed, ha a szövegemben talaálható ~80 szó közül 2 darab w-s ami közül az egyik nem magyar szó. És ne haragudj, hadd döntsem el Én hogy mit hogyan írok... ha nem tetszik el lehet innen menni... ßyee
claudyalove, az írásod alapján nem lehetsz több 12-nél, és nem igazán szerethetsz bejárni nyelvtan órára. A zenei stílusodról nem is szólva. Ha ezek után még be is szólsz nekem, akkor csak gratulálni tudok a szüleidnek, hogy ilyennek neveltek. Inkább menj idd meg az esti kakaód, nézd meg az esti mesét, és húzás aludni!
Visszatérve a témához; Mint már a kérdező említette, hogy a HUMOR kategóriában van eme kérdés, nem kell igazán komolyan venni a válaszokat.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!