Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményed Lady Gagaról,...

Mi a véleményed Lady Gagaról, Miley Cirusról, Rihannaról, stb?

Figyelt kérdés
Nem véletlenül ebben a kategóriában van, kemény oltásokat kérek :))
2011. febr. 8. 19:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Túlértékelt "zenei" szennyedék az összes. Magukról a személyekről meg annyit hogy genetikai hulladékok. Ja és Justin Bieber-t kihagytad! Róla meg annyit hogy nem tudom eldönteni hogy fiú-e vagy lány... Gyűlölöm őket :'D
2011. febr. 8. 19:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
gaga és miley egy fos, rihanna elmegy, justin bieber meg buzzi
2011. febr. 8. 19:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
gaga hermafrodita ufóO.o mily meg ilyen barbizós kislányok szinten van..rihanna elmegy:D justin meg szép kislány:D
2011. febr. 8. 20:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
*miley
2011. febr. 8. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Nah eza 15- től 25-ig terjedő korosztály kib*szottul menőnek hiszik magukat, azzal hogy lefujjogják azokat a sztárokat akiket nemrég fedeztek fel... Mert tudjátok valakik nem a 60-as 70-es évek zenéit szeretik.ennyik vagytok...

Lady Gaga: Nagyon szeretem a csajt, csak a stílusa nem tetszik, az alejandro klipjében amikor gyakorlatilag lovagoltak rajta azok a bzik(sorry de ezeket nem lehet máshogy hívni)az már kiborított

Miley: Ő a kedvenceem :D Nagyon szeretem, és neki van tehetséége is. 4 ewöör<3

Rihanna: Nagyon szeretem őőt is =) a kedwenc számom tőőle a Who's that chick :DD

azt nem érdekel, ezekre a tehetségekre nem tok oltásokat mondani...

2011. febr. 8. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Ez a 'w'-zés eléggé idegesít. Meg az is hogyha valaki ennyire nagyra legyen magával, mint a kedves utolsó.
2011. febr. 8. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
18%

Kedves utolsó.

Sajnálom ha bántja a szemed, ha a szövegemben talaálható ~80 szó közül 2 darab w-s ami közül az egyik nem magyar szó. És ne haragudj, hadd döntsem el Én hogy mit hogyan írok... ha nem tetszik el lehet innen menni... ßyee

2011. febr. 8. 21:41
 8/18 anonim ***** válasza:
82%

claudyalove, az írásod alapján nem lehetsz több 12-nél, és nem igazán szerethetsz bejárni nyelvtan órára. A zenei stílusodról nem is szólva. Ha ezek után még be is szólsz nekem, akkor csak gratulálni tudok a szüleidnek, hogy ilyennek neveltek. Inkább menj idd meg az esti kakaód, nézd meg az esti mesét, és húzás aludni!

Visszatérve a témához; Mint már a kérdező említette, hogy a HUMOR kategóriában van eme kérdés, nem kell igazán komolyan venni a válaszokat.

Üdv.

2011. febr. 8. 22:02
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Sherlock :'D
2011. febr. 8. 23:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Borsófőzi :'D
2011. febr. 9. 14:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!