Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményed Lady Gagaról,...

Mi a véleményed Lady Gagaról, Miley Cirusról, Rihannaról, stb?

Figyelt kérdés
Nem véletlenül ebben a kategóriában van, kemény oltásokat kérek :))
2011. febr. 8. 19:24
1 2
 11/18 Ikszdé xD ***** válasza:

Lady Gaga: Egy kéttonnás kriptaszökevény xD

Miley: Irány a fogszabi!

Rihanna: Nah, ő még a lenyelhető határon van.

2011. febr. 9. 15:06
 12/18 anonim válasza:

Lady Gaga undorító (szerintem)

Miley-t nem csoda ,hogy az év legrosszabb példaképének választották ,láttam videót ,ahol füvezik ,és vihog.. (ha akarsz keress rá a google-n)

Rihannával nincs semmi bajom ,azokat a sztárokat kedvelem ,akikről nem szól botrány... egyszóval ,a normálisakat.. :)

2011. febr. 9. 15:16
 13/18 anonim válasza:
50%
Utolsó vagyok ,ja és Sherlock Holmes-é a pont!! :) Én se bírom ,hogy manapság az a menő ,hogy valaki milyen helytelenül ír.. Meg a "w"-zés.. Az agyamra megy.
2011. febr. 9. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
semmi mert nem ismerem őket.
2011. febr. 9. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hú, Sherlock, csak úgy vibrál közöttünk a levegő. :D
2011. febr. 9. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

De hogy a kérdésre is válaszoljak, elmondom a saját véleményemet is.

Lady Gagát és szeretem, mert van egyénisége. És a 3 csaj közül ő az egyetlen, aki magának írja a számait, és nem csak annyi a feladata, hogy egy megírt szöveget előadjon, falatnyi ruhákban pompázva. Szerintem hangyás, de én bírom.

Miley Cirus egy kommersz kis tinibálvány, aki azért, hogy azt bizonyítsa, hogy kinőtt a Hannah Montana-ból, elkezdett füvezni, feltöltette az arcát, piál, és szánalmasan viselkedik, bulizik, mindig botrányba keveredik. Kábé azon a szinten van, mint Lindsay Lohan, bár utóbbinak vannak jó számai.

Rihanna egy jó nő. Női szemmel is. Gyönyörű hangja van, és remek előadó.

Mellesleg, ha annyira gáz lenne, Bon Jovi (örök kedvenc) valószínűleg nem énekelt volna vele azon a díjátadón.

És összerakták Eminemmel is, szóval mindent összevetve Rihannát is szeretem.

2011. febr. 9. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem is jó rihanna...nem aztmondom h ő a legjobb de azért mileyhoz ne hasonlítsuk..

és sztem Lady Gagának van sok baja mivel úgy lép fel h hus cafatok lógnak rólaO.o

[link]

2011. febr. 9. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Sherlock, elég nagyra teszed magad... Ha annyira khmm "nagy" vagy akkor mért nem bírsz nagyok módjára egy " sz.ros 11-12 évessel" beszélni hmm? am meg 13 vagyok de mind1... mielőtt szólsz kérdezz ... -.-"
2011. márc. 19. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!