Mi a véleményetek Lady Gagáról?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:16
2/32 anonim válasza:
bababababababababababa fész. A könyökömön jön ki ez a hülye száma. Amúgy meg egy felkapott kis rib....
3/32 anonim válasza:
1-2 számát láttam. azokból leszűrve tehetségtelen tinglitanglizás amit csinál, maga a nő meg iszonyat szarul néz ki.
4/32 anonim válasza:
Egy újabb tag, akiből a producerek gazdagodnak. Ha megunja a nép, kidobják, és senki sem fog emlékezni rá. Semmi több.
5/32 anonim válasza:
Szerintem is egy k-va. De ha jól megvan csinálva, rohadt ól néz ki, ha pasi lennék dugnám. Élőben jó a hangja,ez jó pont. Tud játszani hangszeren, még egy jó pont. Viszont össz-vissz vagy két számát szeretem,a többi elég gagyi.
6/32 anonim válasza:
Ugyan olyan énekes, mint a többi. Hallgatom a számait, mint másnak, de nem több.
7/32 anonim válasza:
mákvirág szóban, fellépésekkor (transzvesztita)dög! Ez lenne a siker receptje (?)
8/32 anonim válasza:
Van pár jó száma asszem 2 v. 3 de naqyon szar sztem. Most igazábol asse tom ,hogy férfi vagy nő mert mindenki mást mond. de lehet hogy trvanszesztita.
9/32 anonim válasza:
A hangja 90% a mű vagyis géphang, a haja paróka, minden mű rajta, csak azért jutott el idáig mert minenki végig ke*félte...
10/32 anonim válasza:
Ezt még hányszor kérdezitek még meg? Kedves kérdező,mikor írtad ki a kérdést, nem tűnt fel h van már ilyen kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!