Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Mi a véleményetek Lady Gagáról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:16
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Feltünt, drágaságom, de az két hónapja volt es nem sok válasz érkezett rá. Azt is elolvastam, de kiváncsi vagyok, miket írtok még.Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor inkább kattolj a jobb fölső sarokban levő X-re.
2009. dec. 20. 20:16
 12/32 A kérdező kommentje:
A többiektől köszönöm a válaszokat :D
2009. dec. 20. 20:17
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Gyönyörű a hangja,élőben főleg,nagyon tehetségesnek tartom.Emellett provokatív,de ettől csak jobban szeretem.
2010. jan. 16. 19:55
 14/32 anonim ***** válasza:
74%
Nem igaz,hogy nincs hangja..nézz már meg egy élő fellépését..soha nem plébekel. Sőt,szerintem élőben jobb hangja van. Egyébként nem rajongok érte,de tény,hogy tud valamit a csaj. És nem férfi, az is tuti.
2010. jan. 16. 19:58
 15/32 anonim ***** válasza:
40%

tehetseges, o irja a dalszoveget, a zenet. Amugy meg nagyon jol enekel. Es olyan szexualis kisugarzasa van, amitol beindulok. Fel all a farkam a klippjeire.

Hiaba mondjak, h olyan, mint egy ferfi, meg felkapott k va. Azert nagyon sok ember hallgatja a zenejet.

Szeretem GaGat

2010. jan. 25. 09:21
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
a zenéje jó, de az oltozkodése és a videoklippjei rohadtul nem tetszenek
2010. jan. 25. 21:00
 17/32 anonim ***** válasza:
64%
azt merik mondani egyesek, hogy nem jó a hangja? Hát akkor kinek jó, mondj egy magyar énekest aki nem play-backel, mert Lady Gaga élő zenét játszik.
2010. febr. 20. 21:59
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

nekem tetszenek lady gaga számai is és minden lady gaga kép, bár mondjuk lehetne kevésbé kivetkőzöttebb videói szerintem olyan mint egy klasszikus "igazi nő"

a hangja is nagyon erőteljesen zendül mint egy régi énekesnek

az meg hogy hermafrodita az már nem érdekel engem mivel már rég be van bizonyítva hogy ő nem az..

2010. febr. 27. 14:59
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

pfff.

hát öltözködni nem tud az tény:D hihetetlen hogy nem ég le az arcáról a bőr amikor megjelenik egy borzalmas ruhában. és ami még nagyon ciki hogy örökké óriási magassarkúkban jár, ez még nem is lenne baj, hiszen kemény 155 centi, de tanuljon már meg benne menni!!!!!!!! minden képén két testőr támogatja oldalról mert nem bír menni magassarkúban... én sűrűn hordok magassarkút, de mielőtt felvettem volna megtanultam benne menni...

a másik hogy az egész nő teljesen mű! ténny hogy sose volt szép, de amióta elkezdte plaszitkáztatni magát meg naponta váltogatja a szörnyű parókáit amit még egy bohóc is lehet cikinek tartana, ez nekem már annyira mű hogy ez sok!

és ha ennyire odafigyel magára hogy cserélgeti a "haját" nap mint nap, akkor a bajuszával kezdene valamit! nézegettem róla sztarlexikonon képeket, és fekete bajusza van... csinos nem?

és mééég hogy a videoklipekbe csinos, jó az alakja, DE az összes koncertes képén jobban hasonlít egy malacra mint ami a klipbe van. én még azt is meg merem kockáztatni hogy a bad romanceban nem ő van...

a hangja sokszor fiús, a számok nem tetszenek, szűken ennyi róla a véleményem.

2010. márc. 9. 21:16
 20/32 anonim válasza:
35%

03-09 21:16

Mit fikázod Gaga-t?Ő egy tehetséges művész!A szívét lelkét kiteszi a rajongóiért!Meg nem mind1 neked hogy hogy megy a magassarkúban?hmm...?

2010. máj. 3. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!