Jorge Blanco és Martina Stoessel tényleg együtt vannak?
aha Tini és Péter! :( de most komolyan hogy remelhetsz ilyet h szakitanak...!? Hát nem ők tudják jobban hogy kivel akarnak lenni?Ti itt mind(Tisztelet a kivételnek) azert akarjatok hogy osszejojjenek mert megláttatok egy ilyen sorozatban ket olyan embert akik eppen abban ("egyutt vannak")...es ha ez a sorozat nem indult volna el akkor talan le se tojnátok hogy ki kivel van(En ezeket nem azert mondom MERT en is szeretem mind a Violettát es mind Martinát es Jorget(a sorozatban ot mondjuk annyira nem)
Szerintem gondolkodjatok egy kicsit milenne ha ti lennétek ilyen helyzetben nem tudhatjátok hogy miert szakitottak pontosan lehet hogy a távolság de az is hogy ezek miatt h piszkálták őket. #Utolsó elötti
nem mindegy nektek hogy én mit akarok?
én így akarom,nektek ebbe nem kell beleszólni ;)
imádom együtt őket és azt akarom hogy együtt legyenek
ebbe mi a fa**ért kell beleszólni? :D:D
Utolsó előtti, ha tényleg ennyire "szereted" Jorget, akkor miért nem azt akarod, hogy boldog legyen?
Utolsó, szép Leonetta pillanatok, de semmi képen sem Jortini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!