Jorge Blanco és Martina Stoessel tényleg együtt vannak?
Figyelt kérdés
Láttam néhány képet, meg koncertfelvételt, de nem tudtam eldönteni hogy csak eljátsszák, vagy valóban együtt vannak. Köszi a válaszokat!2014. márc. 4. 08:32
31/62 anonim válasza:
Egyik érvelés sem igaz. Peter Lanzani nem Tinivel jár. UTánanéztem ennek az egésznek. Titkos facebook nevekre bukkantam, rá.. Peter Lanzani Clara Alonso (Angievel, OMG!), jár.. Nagyon durba eset. Tini nem tudom, kivel jár de kiderÍtem! :D
32/62 anonim válasza:
Ez se igaz mar kis bogárkám mert Clari Diego Dominguezzel van de tudatlanok vagytok
33/62 anonim válasza:
Clari Digego Dominguezel van együtt és elvileg terhes is :)
és sajnos Tini Peterrel van :((
Jorge pedig Stephivel :((
34/62 anonim válasza:
Álljál már le ,,a kis bogárkámnak'' nevezett felhasználó. Most miért kell undokoskodnod. Hogy ,,kis bogárkámnak" nevezel? Ha? Nem kell okoskodnod... Amit láttam, lehet hogy nem igaz, de nem kell lecseszni azért mert valamit, nem jól, írtam. Édes drága bogárkám!!!!! ÁLLJÁL MÁR LE!!!
35/62 anonim válasza:
....És csak úgy érdeklődőm, te honnan tudsz ennyi mindent, arról hogy Clara Alonso kivel, van???Meg arról, hogy Martina Stoessel kivel van kapcsolatban?? Ha?? Na? Erre nem tudsz mit mondani mi? Édes kis bogárkám!!! Édes kis tudatlan, gyerek!!!! Mi? És különben is, másokat se szadizzál már!!
36/62 anonim válasza:
tt akövetkező nem tudom elég meggyőző e??
37/62 anonim válasza:
legközelebb légyszi akkor szóljatok vissza ha biztosra tudtok valamit
köszi puszi!!
38/62 anonim válasza:
tessék látod tudtam rá valaszolni amugy szerintem nem nehéz ilyenkre rákeresni
ja es ez lemaradt: [link]
39/62 anonim válasza:
Martina Stoessel, és Jorge Blanco-nak, volt egy olyan időszaka amikor jártak.. De szakítottak, és így lett az hogy Martina Stoessel Peter Lanzani-val jár, és hogy Jorge azzal a másik csajjal van... Stophie-vel (vagy kivel)..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!