Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jorge Blanco és Martina...

Jorge Blanco és Martina Stoessel tényleg együtt vannak?

Figyelt kérdés
Láttam néhány képet, meg koncertfelvételt, de nem tudtam eldönteni hogy csak eljátsszák, vagy valóban együtt vannak. Köszi a válaszokat!

2014. márc. 4. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
akkor most együtt vannak vagy nem?? remélem <3 imádom őket :)
2014. máj. 15. 14:09
 12/62 anonim válasza:
istenem de hülyék vagytok jorge mindig tesz fel a videókat mega képeket amikor a nőjével van mega azzal a gyerekkel meg tininek is van pasija Peter Lanzani
2014. máj. 27. 21:07
 13/62 anonim ***** válasza:

az a csaj undorító!!!!!jorge-hoz ludmilla vagy violetta illik(esetleg én XDDDD)én am nagyon remélem h együtt vannak <3333

és am honnan tudjátok h menyasszonya van? :ccc

2014. máj. 31. 16:09
 14/62 anonim ***** válasza:
Jorge-hoz Martina illik :D ~ Jortini , Leonetta <3 :D
2014. jún. 9. 20:30
 15/62 anonim válasza:
Jorge instagramján ha megnézitek láthatóak a képek amik szerint sajnos együtt vannak a megyasszonyával de reméljük hogy egyszer Jorge és Tini egy párt fognak alkotni♥♥ [link]
2014. jún. 14. 20:34
 16/62 encike3000 válasza:
jorge blanco nak is van barátnője, stephanie, amugy tini stoessel vagyis violettának is van barátja , peter lanzani
2014. jún. 16. 19:36
 17/62 anonim ***** válasza:
igen sajnos.. :) :(
2014. jún. 17. 09:55
 18/62 vilu fan válasza:
Lemaradtam ki az a csaj akinek gyereke van?
2014. jún. 19. 12:35
 19/62 anonim ***** válasza:
Jorge Blanco(Leon) barátjője:) én úgy tudom hogy csak járnak nem menyasszonya.. :D Stephie Camerana :D de amúgy az a gyerek nem Jorge-tól van.. volt idő amikor kölün voltak és akkor az a r**anc kavart valami másik palival.. és úgy lett a gyerek.. de sajnos újra kibékült vele Jorge.. :(( Jorge inkább Tinivel (Viluval) illene össze :) tudom hogy most nincsenek együtt,de kitudja még :) bármi lehet:) hiszen szinte mindig együtt vannak a forgatások miatt :) meg amúgy is csak ők ketten tudhatják hogy mi van köztük!! :)) <3 ( bocsi a hosszú válaszért) :)
2014. jún. 21. 21:03
 20/62 anonim válasza:
Martinának nincsen barátja ! Sokan azt mondják hogy Juan Pedro Lanzani -val együtt vannak ,de ez nem igaz Pedro és ..Martina apukájának valakije (nem tudom hogy milyen családi "kötelék van kettőjük között ,de rokonok) é még ha nem is lennének rokonok akkor Martinának volt barátja ..nem Jorge:'3 van közös képük (Pedro,Martina volt barátja és Tini ) van rajta..szóval kizárt hogy járnak...Amúgy meg Jorge Stephie -vel van együtt 2007 óta :'D de nem hiszem hogy 3 évados sorozat után (még csak 2 és fél) nem lenne köztük valami ..mármint kizárt hogy egyszer sem volt ilyen fajta érzésük egymás iránt...nem a házuk előtt csókolóztak (Jorge &Tni) hanem a színpadon,és sokáig botrány is volt belőle mert állítólag "igazi csók" volt (amúgy Tinit és Jorgét is kérdezték erről,de nem válaszoltak a kérdésre)
2014. júl. 4. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!