Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jorge Blanco és Martina...

Jorge Blanco és Martina Stoessel tényleg együtt vannak?

Figyelt kérdés
Láttam néhány képet, meg koncertfelvételt, de nem tudtam eldönteni hogy csak eljátsszák, vagy valóban együtt vannak. Köszi a válaszokat!

2014. márc. 4. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Martina (Violetta) 17 éves nem?
2014. nov. 10. 10:43
 42/62 verus823 válasza:

Én úgy tudom, hogy Jorge-nak van barátnője és Tininek van pasija,de én is Leonettás/Jortinis vagyok! <3

De nem tudom...szegény Tini nagyon RONDA pasival jár....legalábbis szerintem! :)

2014. dec. 20. 23:02
 43/62 Csenge225 válasza:

NEM.

Tininek a van fiúja.

És az nem Jorge.

2014. dec. 30. 10:32
 44/62 Rencsask07 válasza:
Nem ők nincsenek együtt és ha 3 évadon keresztül nem volt semmi köztük akkor nem hiszem h lenne valami és Tininek amúgyis van palija
2014. dec. 30. 21:43
 45/62 anonim válasza:

Sziasztok! :)

Mivel látom nagyon zavaros itt minden,ezért leírom a dolgokat.

Nem,nincsenek együtt.

Jorge 2007 óta Stephie Camarena-val van együtt. Stephie nem a menyasszonya Jorge-nak. A gyerek pedig nem az övéké,hanem Jorge a keresztapa.:)

Tini-nek tudomásom szerint nem a barátja Peter Lanzani,hanem valami rokona,de lehet,hogy tévedek,mert egy képen arcon puszilták egymást.

És Clara pedig Diego-val van együtt.:)

A paparazzi-s dologgal kapcsolatban pedig : csók állítólag tényleg volt egy pillanatra,de semmi komoly és ezért nem nyilatkoztak róla.

Remélem segíthettem.

2015. jan. 2. 23:49
 46/62 anonim ***** válasza:

:))

én tudom hogy ígyvan,igen..de én akkor is Leonetta/Jortini mellett vagyok :)) .és amúgy én úgy tudom hogy Tini és Peter együtt vannak :c de nagyon csúnya Peter...meg Jorge barátnője Stephie is csúnya.

Tini és Jorge <3 :)

2015. jan. 17. 15:02
 47/62 vilu23 válasza:
nincsenek együtt és jorge blanco-nak van gyereke
2015. jan. 28. 07:53
 48/62 anonim ***** válasza:

Ti most honnan veszitek, hogy összeillenek? (Tini&jorge...) Arról a bugyuta sorozatból? :'D Ők SZÍNÉSZEK. Nem ők írták a sorozatot...

Jaaa, hogy ti kinézet alapján választotok párt? Hál' istennek vannak még emberek, akiknek a belső jobban számít. Nem, Tini és Jorge valószínűleg nem illenek össze, nem szeretik egymást.

Jorge és Stephie (nem tom hogy kell írni) ha még mindig együtt vannak, akkor nem mondhatjátok, hogy nem illenek össze. Most akkor 8 éve együtt vannak? :3 Mert akkor biztos, hogy nincs semmilyen jortini. Remélem Jorge rátalált élete szerelmére. \(♡^3^♡)/

2015. márc. 28. 12:12
 49/62 anonim ***** válasza:
Már szakítottak :((((((
2015. ápr. 15. 15:14
 50/62 anonim ***** válasza:

kik szakítottak? :o

én úgy tudom hogy Tini és Peter :D szerencsére :3

Jorge és Stephie is szakíthatnának :D :3

2015. ápr. 17. 23:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!