Amúgy igen..tuti hogy nagyon is vonzódnak egymáshoz..szinte mindennap együtt vannak forgatáson meg minden..lehet titokban van köztük valami,vagy csak nem merik bevallani érzéseit :) :D <3
Imádom őket !! <33
2014. júl. 6. 22:15
22/62 anonim válasza:
Mindannyian félre vagytok informálva! Jorge menyasszony Stephie Camarena, februárban megkérte a kezét. Tini Peter Lanzani-val jár. És a gyerek a képeken Raphita, nem Stephie és Jorge közös gyereke, nem is Stephie fia. Jorge a kersztapja. Minden forgatás keretén kívül készült kép szerkesztett, és a cikkek, amik arról szólnak, hogy Jorge elhagyta Stephie-t Tiniért, nem igazak. Minden JorgTinis pletyka kamu.
2014. júl. 26. 12:36
23/62 anonim válasza:
Jorge-nak nem mennyasszonya Stephie csak együtt járnak...
2014. júl. 27. 18:54
24/62 anonim válasza:
Nagyon örülnék neki,ha együtt lennének.Össze is illenek!
2014. júl. 29. 15:37
25/62 anonim válasza:
sajnos nincsenek együtt,de én nagyon-nagyon örülnék neki :33 és igen,nagyon összeillenek :)
de kitudja,lehet egyszer majd összejönnek :)
Tini sokkal jobban illik Jorge-hoz mint Peter-hez :D
és Jorge is jobban illik Tini-hez mint Stephie-z :D:D
2014. júl. 30. 10:48
26/62 anonim válasza:
én is nézem a violetát de ti annyira gyerekesek vagytok tini peterrel van jorge meg stephivel és tényleg a mennyasszonya
2014. júl. 31. 22:32
27/62 anonim válasza:
tudjuuuuk hogy velük vannak,nem tudsz olvasni?? előbb írtam le hogy igen tudom hogy Tini Peterrel Jorge Stephivel..
de nem érted hogy nem a menyasszonya??? csak együtt járnak :D:D:D
2014. aug. 1. 18:56
28/62 anonim válasza:
Nincsenek együtt.Jorgenak van barátnője és amúgy Jorge 24 éves Martina pedig 17.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!