Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jorge Blanco és Martina...

Jorge Blanco és Martina Stoessel tényleg együtt vannak?

Figyelt kérdés
Láttam néhány képet, meg koncertfelvételt, de nem tudtam eldönteni hogy csak eljátsszák, vagy valóban együtt vannak. Köszi a válaszokat!

2014. márc. 4. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:

:oo szóval Peter Lanzani és Martina rokonok?:o remélem:D:D :33

amúgy ha arra gondolsz hogy ő volt Tini-nek volt pasija rosszul gondolod mert ő a bátyja:D

[link]

Amúgy igen..tuti hogy nagyon is vonzódnak egymáshoz..szinte mindennap együtt vannak forgatáson meg minden..lehet titokban van köztük valami,vagy csak nem merik bevallani érzéseit :) :D <3

Imádom őket !! <33

2014. júl. 6. 22:15
 22/62 anonim válasza:
Mindannyian félre vagytok informálva! Jorge menyasszony Stephie Camarena, februárban megkérte a kezét. Tini Peter Lanzani-val jár. És a gyerek a képeken Raphita, nem Stephie és Jorge közös gyereke, nem is Stephie fia. Jorge a kersztapja. Minden forgatás keretén kívül készült kép szerkesztett, és a cikkek, amik arról szólnak, hogy Jorge elhagyta Stephie-t Tiniért, nem igazak. Minden JorgTinis pletyka kamu.
2014. júl. 26. 12:36
 23/62 anonim ***** válasza:
Jorge-nak nem mennyasszonya Stephie csak együtt járnak...
2014. júl. 27. 18:54
 24/62 anonim válasza:
Nagyon örülnék neki,ha együtt lennének.Össze is illenek!
2014. júl. 29. 15:37
 25/62 anonim ***** válasza:

sajnos nincsenek együtt,de én nagyon-nagyon örülnék neki :33 és igen,nagyon összeillenek :)

de kitudja,lehet egyszer majd összejönnek :)

Tini sokkal jobban illik Jorge-hoz mint Peter-hez :D

és Jorge is jobban illik Tini-hez mint Stephie-z :D:D

2014. júl. 30. 10:48
 26/62 anonim válasza:
én is nézem a violetát de ti annyira gyerekesek vagytok tini peterrel van jorge meg stephivel és tényleg a mennyasszonya
2014. júl. 31. 22:32
 27/62 anonim ***** válasza:

tudjuuuuk hogy velük vannak,nem tudsz olvasni?? előbb írtam le hogy igen tudom hogy Tini Peterrel Jorge Stephivel..

de nem érted hogy nem a menyasszonya??? csak együtt járnak :D:D:D

2014. aug. 1. 18:56
 28/62 anonim válasza:
Nincsenek együtt.Jorgenak van barátnője és amúgy Jorge 24 éves Martina pedig 17.
2014. aug. 19. 22:37
 29/62 anonim válasza:
Hat a kornak ehhez semmi koze nincs
2014. aug. 21. 22:52
 30/62 anonim válasza:

[link]

Itt van a gyerekrpl is szo = jorge unokahuga

2014. aug. 23. 10:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!