Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leszokni a...

Hogyan tudnék leszokni a körömrágásról, pénzkidobás nélkül?

Figyelt kérdés
Már próbáltam mindent.. Vettem olyan keserű körömlakkot, de nem hatott sokat, mert hamar elfogyott.:D Próbáltam azt is, hogy vettem 4 csomag rágót és egyfolytában rágóztam de vagy rágóval együtt rágtam a körmömet is, vagy amint elfogyott a rágó, nekiestem..:/ Nyáron már a műkörömmel is próbálkoztam de annyira gyengék a rágástól a körmeim, hogy lepattintották a zselét..Tényleg mindent megpróbáltam ami ésszerűnek látszott de már teljesen tanácstalan vagyok.. Természetesen tudom milyen lelki probléma váltja ezt ki, de nem tudom, hogy tudnék megszabadulni ettől ugyanis lány vagyok, és elég rettentő, ha egy lánynak nem ápolt a körme.:( Kérlek titeket, segítsetek!:$:(

#körömrágás-leszokás
2014. febr. 9. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy a körmeidet húzgáld ki vagy a fogaidat...
2014. febr. 9. 17:39
 2/2 anonim válasza:
Ha elkezded rágni, akkor hagyd abba azonnal, vagy pedig kend be a kezedet valami büdös krémmel, esküszöm az használ, mert akkor nem emelgeted mindig a kezedet a szád és az orrod felé.
2014. febr. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!