Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hogyan szokjak le...

Szerintetek hogyan szokjak le a körömrágásról?

Figyelt kérdés
Már körübelül 2 éve rágom a körmöm és még mindig nem tudok leszokni róla. Vettünk már keserű izű körömlakkot hogy mikor a számba veszem jusson eszembe hogy nem kéne rágnom. Mit javasoltok?
2010. nov. 21. 17:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha - mint feltételezem - lány vagy, akkor fesdd be feltünöbb szinü körömlakkal. Ha rágni akarod, akkor az izet is érzed, meg a hiúságod is fog segiteni.
2010. nov. 21. 17:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2010. nov. 21. 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. Sokáig én is rágtam a körmöm. Elhatároztam, hogy leszokok. Kb. 1-2 hétig figyeltem rá, hogy ne rágjam, utána már nem is nagyon rágtam. Úgyhogy elégedett vagyok az eredménnyel.
2010. nov. 21. 17:56
 4/14 Arguuess válasza:
0%

Kedves Előző:

Örülünk, hogy elégedett vagy magaddal, de kicsit sem érdekel senkit! :D

Kedves Kérdező:

Amikor a szádba veszed, gondolj arra, hogy milyen szép, hosszú lehetne a körmöd... Vagy kérj meg barátnőidet, hogy figyeljenek egy darabig, és szóljanak/üssenek a kezedre, ha a szádbaveszed!

2010. nov. 21. 18:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget!
2010. nov. 21. 18:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Kedves Arguuess!

Az Előző vagyok. Miért nem érdekel senkit? Ez volt a kérdés. Elhatározással szoktam le a körömrágásról és sikerült. Ahogy olvastam te is ezt tanácsoltad. Az én hozzászólásom miért lenne kevésbé "érdekfeszítő", mint a tiéd?

2010. nov. 21. 23:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja és nem magammal vagyok elégedett. Nem tudom hol olvastad, de én tuti nem írtam. Az eredménnyel vagyok elégedett, vagyis, hogy nincs lerágva a körmöm.
2010. nov. 21. 23:17
 8/14 anonim ***** válasza:
nincs pasid, aki megmondaná, hogy ez így nem szép, ha rágod, mármint nem szép akezed/körmöd. Akkor leszoknál sztem azonnal. Íg nehezebb, de próbáld meg saját magad elhatározásából. Hidd el nagyon tud utalni az ápltságra!
2010. nov. 21. 23:53
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
17.56! Nincs igazad! nem az volt a kérdés, hogy Te hogy szoktál le a körömrágásról, hanem, hogy a kérdező hogy szokjon le arra kért tanácsot/ Vágod? Erre nem adtál választ!
2010. nov. 22. 09:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyszer figyelj meg valakit, aki ilyen pótcselekvéseket végez, rágja a körmét, száját, egyebek...:) Garantáltan nem akarsz majd többé rá hasonlítani:)
2010. nov. 22. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!