Csajok! Mennyire jönnek be nektek a rapper fiúk?
Én sem szeretem. Mindegyik nagyzol, általában csak a hatalmas "repper dumájukat" nyomatják, amitől néha kettéáll a füled. Bár kinek az ízlése. én kifejezetten utálom őket... Egyszerűen más világban élnek.
Nekem ennyi lenne a véleményem...
fúú, én nagyon nem szeretem az ilyeneket..
a nagyon bő gatya nekem egyszerűen undorító... csak a fél segge van kint...
El vagytok tájolva :D "nekem ez a rapper...más világban élnek"
Ez a bőgatyás fuxus izé 2000 környékén volt divat itthon,amerikában a 70-80 as években.
Itthon ezt a formát már nem a rasszizmus miatt de a cigány gyerekek tolják meg 1-2 tróger,mert azt hiszik h menő.
Kikérem magamnak ezt a fujjolást meg ilyesmit.. a legtöbb hip hopos nem öltözködik így 1. sorban nem is az öltözködésről szól.
A legjobb cuccokat hip hop cégek csinálják mint pl a (nem reklám) Sean Jhon ingek,öltönyök, napszemüveg divat... a legjobb anyagokból.
Innen látszik h normális rapperrel/vagy egyáltalán hip hop stílussal nem találkoztatok,és a hazai felhozatal meg a kutyaláncot viselők alapján vontok le következtetést az egész müfajról...
A más világ meg ritmus érzék és verselő készség keveredése + nem véletlenül vannak rnb/hip hop klubbok.
kicsit legyetek nyitottak és ne a selejtet vegyétek észre a műfajból :))
Én nekem csak az öltözésemre mondják néha, pedig Hungarista vagyok.
Sima deszkás cipő (Nike), Converse tornacipő, csíkos pulcsi (kapucnis, felhajtva, és baseball sapka a fejen (Nike).)
Meg bő farmer vagy fekete naci.
Vagy fehér ing, alatta hosszú ujjú póló, az ing kigombolva közben.
Vagy szürkés ing, rajta kék körvonalú fekete lángok, térdig érő nadrág, amiben jól látszik a cipő.
Üdv!
Ja igen.
Én a rappel csak a bűnatom fejezem ki.
Csalódtam valakiben, vagy ilyesmi, olyankor kezembe veszem a kedvenc tollam, és elkezdem a spirálfüzetembe írni a dalszöveget, utána gépen elkészítem a zenei alapot vagy letöltöm, utána pedig élesítem a mikrofonom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!