Fiúk, nektek milyen Csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nektek milyen a nő ideálotok? Szóval hogy barna,szőke,fekete vagy vörös?duci,vékony?divatos,nőies,vagy fiús?nagymellű,vagy kicsi? magas, vagy alacsony? szemüveges, vagy nem ? Csak gyűjtöm a véleményeket,hogy...én csúnya vagyok-e... x)
Köszönöm a Válaszokat!!Sziasztok!
2011. aug. 27. 20:46
2/11 A kérdező kommentje:
értem ... *.* .. más vélemény? egyébként köszi a válaszT!
2011. aug. 27. 20:55
3/11 dirtboy válasza:
rakj fel képet magadról és majd pontoznak.
sok embernek nincs ideálja vagy ha mégis van akkor is van hogy meglát egy másfajta lányt és teljesen bele habarodik.
5/11 A kérdező kommentje:
nézzetek meg facebook-on. Laura Fejes . (Kazincbarcika)
aztán véleményeteket ide írjátok..
2011. aug. 28. 20:51
6/11 anonim válasza:
milyen a profilképed? mert több is van aki nem osztja meg az alap információkat
8/11 dirtboy válasza:
elég pici a kép,de nem kell aggódnod hogy csúnya vagy mert nem vagy az,úgy 17nek tippelnélek,pár év és szexitanárnéni vagy titkárnőarcod lesz azzal a szemüveggel
9/11 A kérdező kommentje:
13 vagyok..és nem leszek az :S..de azért köszi mindent :)
2011. aug. 30. 11:32
10/11 anonim válasza:
szép vagy! de a szemcsid nem emeli ki a szemeid! (pedig jók a szemeid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!