Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet olyat kérni, hogy...

Lehet olyat kérni, hogy tesiből fel legyek mentve örökre lelki okok miatt? Bővebben lent

Figyelt kérdés
borzasztóan félek a tesióráktól.mindig nagyon rosszul vagyok,mert extrém szorongó vagyok.(valamint agora,-és szociális fóbiám van erősen)a futásnál nagyon roszul vagyok,de a legborzasztóbb az ilyen sorversenyek,azoktól nagyon rettegek,meg amikor ilyesmi feladatok vannak.lehet vmi felmentést kérni,h annyira rettegek h nem tesizhetek?tudom ez nagyon hülye kérdés de ez tényleg óriási problémám.
2009. dec. 3. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha így érzel, mindenképp menj el pszichológushoz, pszichiáterhez. Nem szégyen ez. Ő segíthet, hogyan kezeld a félelmeidet, meg ha muszáj, ő tud írni papírt, igazolást arról, hogy ilyen vagy, habár előbb fog azért fáradozni, hogy megszüntesse ezt az állapotot. Nem feltétlenül gyógyszerekre gondolok és arra, hogy nem kell bejárnod testnevelésórákra.

Minden jót.

2009. dec. 3. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
járok pszihiáterhez,szedek gyógyszereket de nem segít.Ő még nem tudja h ennyire félek a tesitől....amúgy köszi
2009. dec. 3. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:

én depressziós voltam 2 éve kegyetlen volt minden egyes tesióra. legszívesebben ki se jöttem volna az öltözőből.. aztán kigyógyultam a depresszióból és mára akárhiszed akárnem a kedvenc tantárgyam lett a tesi :)

a problémáidhoz kitartást! és ha bármiben kérdésed van nyugodtan írj privibe, lehet tudnék segíteni mert én is keresztülmentem rengeteg negatív dolgon

2009. dec. 3. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi írtam email-t
2009. dec. 3. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!