Valaki közületek fel van mentve tesiből? Jártok gyógytornára, és a gyógytornán kaptok jegyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gerincferdülésem van, és kaptam egész évre felmentést, és gyógytornára kell járnom, amivel nem lenne baj, csakhogy nem mindegy hogy, hova járok gyógytornára. Az iskolám kijelölt egy másik iskolát, és oda kell járnom gyógytornára, mert ott a gyógytornász tud adni nekem jegyet, és az alapján fognak félévkor és év végén leosztályozni. Ez az iskola a városom gettójában helyezkedik el (értsd: cigányfertőzött terület).
Igazságos ez??? Szerintem csak az én sulimban van ez, hogy elküldenek egy másik iskolába gyógytornára... Mit tennétek a helyemben, járjak be testnevelés órára vagy járjak gyógytornára abba a suliba, ami tele van roma származású emberekkel?
2011. szept. 8. 15:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!