Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetek alsó tagozatban tanár...

Lehetek alsó tagozatban tanár ha fel vagyok mentve matekból? És felsőben lehetek biosz tesitanár ha nincs eredményem tesiből?

Figyelt kérdés
Valamint pontosan és érthetően mik kellenek hozzá?És akinek van tapasztalata az írhat ide vagy privibe.
2009. aug. 16. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

Hogy akarsz te matekot tanítani mikor hülye vagy matekból?

Illetve te akarsz parancsolgatni a diákoknak aki fel van mentve tesiből?

Inkább menjél el kapálni

2009. aug. 16. 18:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye matekból, pár év magántanár és kész,tesiből nem vagyok felmentve ezek szerint te vagy a hülye mert pár sort nem tudsz megérteni:D
2009. aug. 16. 18:28
 3/20 anonim ***** válasza:

Szerintem én is h.lye vagyok, de az első kérdésed nem értem. Miért vagy felmentve matekból, ha a magántanár mellett fel tudnál készülni? Az eredményt pedig úgy érted testnevelésből, hogy nincs pl. országos sportversenyen helyezésed? Ne haragudj, én sem értem pontosan a kérdést, de miután leordítottad az első hozzászólót, hát csak ilyenre tudok gondolni.

Az egyes szakokra való felvétel kitételeiről szerintem bármelyik tanító/tanárképző honlapján találsz felvilágosítást az általad kérdezett szakokról.

2009. aug. 16. 18:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Te legalább egyik mondatom tudtad értelmezni.Igen,nem volt versenyen helyezésem.Úgy gondoltam hogy megszerzem érettségim,pár év magántanár aztán jöhet a tanítóképző.A felmentés nem azt jelenti hogy nem tudom megtanulni soha,csak lassabb vagyok mint az átlag emberek és több idő kell hozzá,de magántanár mellett biztos hogy menne.Elvégre az csak velem foglalkozik.Azért van felmentésem mert általánosban rosszul tanították meg nekem a matekot, meg le is maradtam,de be lehet hozni ha nagyon akarom.És képzeld kedves első hozzászóló ismerek olyat aki fel volt mentve matekból és egyetemre ment, szóval ez nem azt jelenti hogy valaki hülye,szerintem inkább az a hülye aki ezt gondolja, mert lehet valaki szín ötös tanuló, de a való életben sík hülye,vagy fordítva is.Szóval nem kell lenézni az ilyeneket.Egyébéknt meg nem nagyon szokott érdekelni ha a másik ezért azt hiszi hülye vagyok,mert tudom hogy nem,és nem én tehetek róla.Ettől én nem vagyok más ember úgyhogy erről le lehet szálni !
2009. aug. 16. 19:04
 5/20 anonim ***** válasza:
Figyelj! nem bántásból mondom, de ha már alsóban lemaradtál matekból, ami azért valljuk meg, nem túl bonyolult (1+1=2), akkor még ha magántanárral be is hozod a lemaradást, az egyetemen vagy főiskolán ugyan úgy le fogsz maradni, főleg, ha ahogy mondtad is, lassabb vagy, mint az átlag. keress valami olyan dolgot, amihez nem kell matek. a tesi például jó ötlet.
2009. aug. 16. 19:25
 6/20 anonim ***** válasza:
88%

Én tuti félnék egy ilyenhez vinni a gyerekemet, már bocsi.

Tanulj valamilyen szakmát az ilyen embereknek az való.

2009. aug. 16. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Szerinted miért ment egyetemre?

Mert kapott plusz 50 pontot érte.

Találkoztam olyannal is aki matek helyett tesiből érettségizett és informatikus könyvátorosnak ment.

Az ilyeneket el kellene tiltani azoktól a szakoktól, amiből felmentésük van.

2009. aug. 17. 02:01
 8/20 anonim ***** válasza:
HA diszkalkulia miatt fel vagy mentve matekból nem fog tudni leérettségizni belőle ezáltal nem vesznek fel egyetemre. Ha mégis valamilyen kerülő úton megoldanád akkor tanítóképzőn a matek módszertannál úgy kibuksz ,mint a huzat. Nem bántásból mondom, csak láttam,hogy a tanítók miket tanulnak matekból. Nézz másik szak után. Biológia ugyanez, ott is van matek, szerves kémia, genetika, valószínűség számítás, százalékszámítás.
2009. aug. 17. 10:44
 9/20 A kérdező kommentje:
Ez kicsit sértő volt hogy az ilyeneknek egy szakma való? Milyeneknek? Én milyen vagyok????És attól még mehetek fősulira meg egyetemre is ha fel vagyok mentve, max. nem olyanra aminél kell a matek, választok egy másik tárgyat és meglesz az érettségim,nehogy azt hidjétek hogy aki fel van mentve valamiből az tök hülye meg csak kapálni tud meg ilyenek.Ja és én hatodik óta fel vagyok mentve, és nyolcadikban bioszból is vizsgát kellett tennem ami 3-masra sikerült de akkor nem is vettem komolyan,most már kijártam a tizediket egészségügyiben voltam és anatómiából meg elsősegélyből dícséretet kaptam,csak ötöseim voltak.Az átlagom meg 4,1 volt.Szóval nem fogok kapálni,ezzel nagyon a szívembe hasítottál:( Nem tudom miért kellett így válaszolni nekem.
2009. aug. 17. 14:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Kicsi lány a matematika kötelező érettségi tantárgy nem lehet helyette mást választani amennyiben felvételizni szeretnél.
2009. aug. 17. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!