Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nyugszom le és élvezem...

Miért nyugszom le és élvezem ha vagdosom magam?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok.Vagdosom magam már egy ideje és ha megvágom magam pengével vagy bármi éles eszközzel úgy érzem hogy le nyugszok.Szüleim nem tudják hogy önkárosítást csinálok.

Hogyan közöljem velük hogy vagdosom magam?

Bele is lehet halni?

(a vagdosás okai: Család;bántások stb..)

2014. jan. 4. 20:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Én csak" a körzővel csinálom, megpróbáltam abbahagyni de nem sikerült...

Azért Neked sok szerencsét!

(12/L)

2015. márc. 17. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szintúgy vagdosom magam nem is kis mértékben én először reszelővel karcolgattam magamat aztán hullámcsattal majd később pengével c: Igazából nem igazán zavar ez a tény ha én elfogadom saját magamat így addig szerintem nincs semmi probléma. Régebben mindent rózsaszínben láttam de miután mindenki átb*szott valahogy magamba zuhantam. Sajnos ez a tini korszak már csak ilyen valakik nyitnak a többi ember felé viszont valaki mint például én inkább próbál elzárózni a többiektől gyűlölöm az embereket azt hittem megérthetek valakit ha sokat próbálkozok de ennek vége szakadt én élem az életemet és mindenki más a sajátját ha elfertőződik de nem fog akkor megszívtam :D

Lehet hogy kicsit elmebajosnak tűnhetek viszont nekem ilyen az életem nem tudom abbahagyni nem is akarom és nem is fogom.

2015. máj. 18. 16:27
 13/15 anonim válasza:
100%
13-16 éves koromig én is vagdostam magam mindenfélével, ilyen-olyan okokból. Most meg azon fáradozok 6 éve, hogy milyen hazugságokat találjak ki a hegekre (a karomon, illetve a combomon is vannak). Mert ha elmondom, hogy mi az, csak szörnyülködnek, meg kérdezgetnek, nincs kedvem a magyarázkodáshoz.
2015. aug. 21. 20:03
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is vagdosom magam egy hegyző pengéjével. Ritkán csinálom és akkor is megprobalom felmerni hogy van-e olyan súlyos a helyzet hogy bantsam ezert magam. Nem halálos, ha nem az ereidnél vagod és fertőtleníted a sebet meg a pengét. A függőségtől viszont félek,ezert is ritkán,indokolt esetben vágom magam,megpróbálom nelkulozni a pengénet.A szüleimnek viszont nem merném elmondondani, óriási hiszti lenne belőle. Úgy érzem, még nem súlyos a helyzet,es engem is jó érzéssel tölt el,megnyugtat. DE nem azt állítom, hogy egy jó és egészséges dolog.
2016. nov. 27. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha olyan ütőért vágsz el.

Hát én szintén csinálom, de tudom hogy a Bpd miatt. Egy évig tiszta voltam, de most megint rákaptam sajnos ahogy megélezték a késeket... :D

2019. jún. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!