Kaparom és vagdosom magam, hogy álljak le?
Figyelt kérdés
, nem tudom abbahagyni, ennek lelki okai vannak, tudom hogy nem helyes, és semmi nem javul tőle, de nem tudom elmagyarázni máshogy, megszoktam. Szeretnék tenni ellene, de nem megy. Senki nem tudja....2013. febr. 11. 16:40
1/7 anonim válasza:
Két jó nagy pofon kéne neked, és majd észheztérnél! Vagdossad csak nyugodtan magad, majd megvágsz egy olyan eret, oszt kapa!:(
2/7 anonim válasza:
nekem ehhez egy kapcsolat kellett
leálltam vele mert nem akartam hogy a párom egy "roncsot" kapjon,addig sajnos nekem sem ment
3/7 A kérdező kommentje:
kaptam már az élettől, hidd el, nem is egyet............
2013. febr. 11. 16:48
4/7 anonim válasza:
Ha mondjuk leírtad volna azt is, hogy mik voltak ezek a pofonok, akkor talán jobban meg lehetne ítélni, hogy megérte-e vagdosnod magad!
5/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem akármi történhet akárkivel senkinek se szabadna ilyeneket csinálnia, ezt én is tudom. de nem vagyok túl erős ...
2013. febr. 11. 17:13
6/7 anonim válasza:
Akkor inkább már legyél alkoholista komolyan, ennél még az is jobb, minthogy vagdalod magad!
7/7 anonim válasza:
beszélgess valakivel a problémáidról, aki nyitott rá, nem ítél el téged, és nem él vissza vele, lehet ez egy tanár, vagy szakember, vagy rokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!