Szerintetek elmondjam a tesómnak hogy vagdosom magam?
Figyelt kérdés
Inkább csak karcolom. Pengével szoktam. Nemrég kezdtem és máris függő vagyok. A kezem olyan borzasztó hogy állandóan takargatnom kell. Nem tudom hogy jó ötlet neki elmondani. Mindent el szoktam neki mondani, de ezt még nem mertem. Mi lesz ha elmondom? Lehet hogy az egész életem megváltozna amiatt:( És ha anyám megtudná, teljesen kiakadna. Azt meg nem akarom. Van neki elég gondja, nem akarom hogy a terhére legyek a hülye depressziómmal:(2013. jan. 26. 18:43
1/6 anonim válasza:
Kezdetnek inkább azt kellene elmondanod, hogy szerinted depressziós vagy, és hogy ebben kellene segíteni. A másik meg, hogy ne vagdosd magad, de komolyan. Amennyiben nem rég kezdted, könnyebben tudsz kiszállni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ:) De sajnos nagyon nehéz róla leszoknom:( Megnyugtat.
2013. jan. 27. 10:03
3/6 anonim válasza:
Help. Én is ilyen helyzetbe kerültem, csak karcolom magam... Le akarok szokni!
4/6 anonim válasza:
Neked is azt tudom mondani, hogy ne karcold magad, el kell döntened, szerintem elég okos lehetsz, hogy elhatározd magad amellett, hogy nem karcolod magad és nem teszed. Kérdés, hogy elég erős vagy-e? Ha igen nyert ügyed van, ha nem akkor nagyon gyorsan kérj segítséget. Valakivel együtt próbáld meg feldolgozni a rossz dolgokat, amitől depresszióba estél. Próbáld ki, hogy nem karcolod magad és valakivel megbeszéled a gondjaidat, és jobb lesz, csak egy kis erőre és világosságra van szükséged.
5/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen a választ. Van egy rokonom, akivel beszélni szeretnék erről... És le akarok erről szokni!
6/6 Neo22 válasza:
én is karcoltam magam és ennek egy oka van, valamilyen lelki fájdalomról testi fádalommal űzöd el a figyelmed, tisztázd a lelked mélyén lapuló dolgokat, és ha sikerült nem lessz szükséged a karcolásra, legalábbis nem fog jól esni utána :/
viszont ezzel a dologgal az a probléma hogy akárhányszor depressziós leszel nagy rá az esély hogy hozzányúlsz ujra :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!