Az baj ha ok nelkul vagdosom magam?
Figyelt kérdés
Imadom a ver latvanyat foleg magamon es a fajdalom is tetszik. Nem vagyok emo. Meg majdnem buszke vagyok ra de azert nem mutatom senkinek. Anyumek elol is takarom. Am hegyezopengevel csinalom. De nagyon szeretem ezt csinalni de felek h ott maradnak a hegek ezert probalom nagyon ritkan csinalni.#vagdosommagamesjolesik
2013. máj. 19. 10:20
1/3 anonim válasza:
miért kell ezt csinálnod magaddal??inkább menj el orvoshoz oO
2/3 Bianka Siska válasza:
egy időben nekem is volt egy ilyen korszakom. a hegek viszont ott maradnak egy jó ideig. ha meg nem vigyázol akkor még vérmérgezést is kaphatsz!
3/3 anonim válasza:
Le mernem fogadni, hogy tizeneves lany vagy...
Es hiaba csinalod ritkan, ha csinalod, akkor hegek maradnak, amik eleted vegeig ott maradnak, max plasztikaval lehet leszedetni, de az meregdraga..
Ne legy mar ilyen elfajzottul ostoba:(
Es meg a lanyok erettebbek mint a fiuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!