Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi baja van velem? Miért...

Mi baja van velem? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel kiskorunk óta barátok vagyunk, de mostanában sokat összeveszünk! Akkor is én vagyok a hibás, ha ő miatta és értelem szerűen akkor is, ha én miattam veszünk össze! Van sok dolog, amit nem birok benne felfogni, pl.: a gyakori hangulatváltozásait és azt, hogy rettentően makacs és flegma is! Sokszor úgy látom, hogy úgy tapos át más lelkén (az enyémen is), mintha észre sem venné! Éretlen még, vagy én reagálom túl a dolgokat? Általában én kérek bocsánatot, még azért is, amit nem követtem el, mert tudom, hogy Ő semmi esetre sem fog, de amikor megbocsájt, akkor is lekezelő! Nem vagyunk szerelmesek egymásba, csak elvileg barátok vagyunk.
2009. nov. 26. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő viszont többet szeretne?
2009. nov. 26. 22:07
 2/4 A kérdező kommentje:
biztos, h nem! Most kezdett kapcsolatba! bár szerintem az is érdekkapcsolat, h legyen kivel kifelé járnia, meg szilvesztereznie!
2009. nov. 26. 22:09
 3/4 anonim válasza:
Én egy hasonló lány vagyok,a mostani kapcsolatomban ugyan ezzel a gonddal küzdöm mint te már két és fél éve,ugyanis a párom is hasonló stílussal van megáldva.De beláttam,hogy ez nem fog sokáig működni.... Pedig szeretem. Hagyd elmenni neki egy erősebb társra van szüksége,aki tudja irányítani.
2009. nov. 27. 08:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre! mm, h elengedem, sztem ez sem zavarná abszolút! Egyszerűen úgy látom, hogy nem kötődik úgy a barátaihoz, mint egy normális ember. Nekem ez nagyon rosszul esik, de nem vagyok olyan, hogy csak hirtelen gondolok egyet és elfelejtek bárkit is! Mindketten húsz év körüliek vagyunk, ilyenkor már nem kellene, hogy érettebben gondolkozzon, mert én már eléggé úgy gondolok sok mindent?! Nem akarok vele összeveszni, de kiprovokálja. Általában azért veszünk össze, mert elmondom neki, hogy nem tetszett amit éppen csinált és eléggé rosszul esett, erre pedig kiakad, ahelyett, hogy beismerné és Ő az, aki megsértődik, amit nem értek, hisz én semmi olyat nem csináltam, ami neki rosszul eshetett volna. De van amikor Ő mondja meg nekem, és természetesen ilyenkor is Ő a sértődött fél. :S
2009. nov. 27. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!