Mi baja velem az osztálytársamnak?
13/l vagyok, szerintem normálisan nézek ki, jól tanulok, de úgy tekint rám mint egy járó sz*rgombócra szó szerint..amikor ránéztem egyszer (szerintem tök átlagos dolog ha valaki ránéz, megjegyzem mások is ránéztek)elkezd visítozni a barátnőjének hogy hogy képzelem hogy nézem őt -.- . Máskor meg amikor elmentem mellette úgy húzodott félre, mintha egy valamilyen borzasztó undorító dolog lennék :/. Őis 13/l, de már piercing van az orrában, melíroztatta a haját stb. szóval tipikus sötét hülye plázacica borzalmas jegyekkel...Szerintetek csak irigy lehet?
Köszi a válaszokat!
Ahhj, az ilyenek annyira idegesítőek. Amíg nem szól be neked, tojd le, hogy mit csinál, érezd jól magad a barátaiddal, had irigykedjen. (Vagy, ha jól esik röhögd ki.) Ha pedig be mer szólni.... Két lehetőség van, ez a személyiségedtől függ:
1: A lehető legdurvább szöveggel oltsd be. Ilyenkor el fognak küldeni a ****-ba, de ne is törődj velük. Jó érzés az ilyeneket beoltani. <-- Legalábbis én mindig ezt csinálom xD
2: Ha annyira nem vagy "beszólós" típus, akkor meg hagyd rá, kit érdekel, mit csinál. A "tipikus sötét hülye plázacicák borzalmas jegyekkel" (ahogy te mondtad) mindig is léteztek és létezni is fognak. Nem kell velük törődni. 16 évesen majd valami fiú teherbe ejti, és mehet a süllyesztőbe.
UI.: Sajnálom, ha picit kikeltem magamból, de a mi sulinkban rengeteg ilyen van, és engem nagyon irritál a jelenlétük.
amit kell azt leírta az első kommentelő, én is annyit tudtam volna mondani : )
..de legalább remélem a csajnak vmi sötét alap színe van és abba van hidrogén szőke mellírozva, aztán ott van a lenővése 13éves kisszarosan, az olyan emberek mindig olyan nagyra tartják magukat de én csak lenézem,hogy először nézz már a fejedre ombre! :D -bocs ezt meg kellett osztanom, de még annyit: szard lee őt/őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!