Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi baja velem az osztálytársam...

Mi baja velem az osztálytársamnak?

Figyelt kérdés

13/l vagyok, szerintem normálisan nézek ki, jól tanulok, de úgy tekint rám mint egy járó sz*rgombócra szó szerint..amikor ránéztem egyszer (szerintem tök átlagos dolog ha valaki ránéz, megjegyzem mások is ránéztek)elkezd visítozni a barátnőjének hogy hogy képzelem hogy nézem őt -.- . Máskor meg amikor elmentem mellette úgy húzodott félre, mintha egy valamilyen borzasztó undorító dolog lennék :/. Őis 13/l, de már piercing van az orrában, melíroztatta a haját stb. szóval tipikus sötét hülye plázacica borzalmas jegyekkel...Szerintetek csak irigy lehet?

Köszi a válaszokat!

2011. máj. 6. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Ahhj, az ilyenek annyira idegesítőek. Amíg nem szól be neked, tojd le, hogy mit csinál, érezd jól magad a barátaiddal, had irigykedjen. (Vagy, ha jól esik röhögd ki.) Ha pedig be mer szólni.... Két lehetőség van, ez a személyiségedtől függ:

1: A lehető legdurvább szöveggel oltsd be. Ilyenkor el fognak küldeni a ****-ba, de ne is törődj velük. Jó érzés az ilyeneket beoltani. <-- Legalábbis én mindig ezt csinálom xD

2: Ha annyira nem vagy "beszólós" típus, akkor meg hagyd rá, kit érdekel, mit csinál. A "tipikus sötét hülye plázacicák borzalmas jegyekkel" (ahogy te mondtad) mindig is léteztek és létezni is fognak. Nem kell velük törődni. 16 évesen majd valami fiú teherbe ejti, és mehet a süllyesztőbe.

UI.: Sajnálom, ha picit kikeltem magamból, de a mi sulinkban rengeteg ilyen van, és engem nagyon irritál a jelenlétük.

2011. máj. 6. 19:41
 2/10 A kérdező kommentje:
nembaj hogy kikeltél magadból :) akkor magasról letojom :D
2011. máj. 6. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:
hadd irigykedjen :DD
2011. máj. 6. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
nehogy már foglalkozz vele, hülye rib@nc
2011. máj. 6. 21:32
 5/10 hümi ***** válasza:

amit kell azt leírta az első kommentelő, én is annyit tudtam volna mondani : )

..de legalább remélem a csajnak vmi sötét alap színe van és abba van hidrogén szőke mellírozva, aztán ott van a lenővése 13éves kisszarosan, az olyan emberek mindig olyan nagyra tartják magukat de én csak lenézem,hogy először nézz már a fejedre ombre! :D -bocs ezt meg kellett osztanom, de még annyit: szard lee őt/őket :D

2011. máj. 6. 21:33
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat :D előzőnek: pontosan olyan a haja xD
2011. máj. 7. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Fejleszd a szókincsed, ha beszól tűrd, tűrd sokáig, és ha egyszer tényleg eleged van, akkor oltsd le mindenki előtt kegyetlenül. Ezzel vagy azt éred el, hogy megalázod és senki nem fogja szeretni, depressziós lesz és öngyilkos, vagy csak visszaszól valami hülyeséget, mivel nem túl művelt, azt hiszi majd, hogy ő a kemény, hogy visszaszólt neked, de mindenki tudja, hogy egy kis senki. Te meg kiadtad a dühödet, ő le lett oltva, a többiek jó véleménnyel vannak rólad, szóval jól állsz (:
2011. máj. 14. 02:03
 8/10 A kérdező kommentje:
hú ez kemény lenne :D esetleg tudsz valami jó kis beszólásokat? :D
2011. máj. 14. 08:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül beszólással kell elintézned, hanem az igazat kell választékosan elmondanod. Azért írtam, hogy művelődj, olvass sok könyvet, bővül a szókincsed és úgy tudod majd elintézni a csajt, szóban, hogy közben semmi csúnyát nem mondasz, csupán az igazságot mondod ki. Nem tudom érted-e :)
2011. máj. 14. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:
igen mostmár értem mire gondolsz :) úgyis imádok könyveket olvasni :D
2011. máj. 14. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!