Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem hív fel, mi baja...

Miért nem hív fel, mi baja lehet velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác kb. 1hónapja ismerem, az elején nagyon jobban voltunk. Szinte minden nap beszélgetünk msnen. De mostanában ő sem és én sem tudunk géphez ülni. Ezért elkérte a telefeonszámom és azt mondta ha hiányzol, majd felhívlak. 2* felis hívott. De utána már nem nagyon. Sőt, napokig nem hívott és nem is írt. Pénteken írtam neki smst, nem írt vissza. Vasárnap pedig írtam neki egy smst hogy nem tudunk találkozzni mert találtak bennem valamit, és orvosról orvosra kell járkálnom. És ma csütörtökön van, és még ma sem hívott és nem is írt. Pedig előfizetéses. Miért nem hív? Ha én hívom fel, akkor az olyan nyomúlos nem??
2010. júl. 22. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:

lehet hogy sok volt neki...nem akarlak megbántani, de nem kellett volna sms-eket írni neki, meg kellett volna várni amíg ő keres. főleg nem kellett volna rázúdítani ezt a dolgot..hogy találtak benned vmit. lehet hogy beijedt.

szerintem ne keresd többé. lehet hogy ha eltelik bizonyos idő, akkor megint ő fog keresni. ha meg nem, akkor nem érdemel meg téged.

szorítok hogy az egészségeddel ne legyen semmi gond. az a legfontosabb.

2010. júl. 23. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!