Ez azt jelenti, hogy romantikus lélek vagyok? Nagyon más vagyok mint a többi ember? Éreztél már hasonlókat?
Jól írsz, és szerintem sokan éreznek/éreztek hasonlót, csak aki ilyen romantikus lélek, az általában csendes is. Fontos lenne, valamilyen kifejező eszközben gyakorolni magad (írás, zene, ének, színjátszó, valami)- ehhez a tartozik, mert a csendesség és az érzékenység együtt kifejezést is kíván, különben nagyon szomorúvá válik az ember. Nem menj el a félénk lányok mellett, figyelj, valaki már álmodozik rólad holdvilágos éjszakán:)
Ajánlom Thomas Mann Tonio Kröger kisregényét, valahogy nagyon idejött,ahogy olvastam az írásodat..
Ez is abban van:
"A lélek megismerése egymagában menthetetlenül mélabússá tenne minket, ha a kifejezés öröme fel nem vidítana."
(egyeske vagyok, és tapasztalatból mondom, vannak olyan lányok, akiknél kérdező és 2 - ti vagytok az esélyesek.. nekem is költői lélek a párom, sok-sok éve, örökre.. de - és ez is tapasztalat- félénkek ezek a lányok, meg kell találnotok és kedves, figyelmes módon meghódítani..
a jövő év legyen olyan szép, mint amikor mi megtaláltuk egymást, azt kívánom! És boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!