Mi a helyes válasz erre a "facebookos kérdésre"?
Csináld meg te is a zsiráf-próbát! Adok egy feladványt. Ha jól válaszolsz, megtarthatod a profilképed, ha nem, le kell cserélned azt egy zsiráfra 3 napra! A VÁLASZT NE ÍRD KI IDE, CSAK NEKEM KÜLD ÜZENETBEN!!!
A feladvány:
Hajnali 3 óra, csengetnek és te felébredsz. Váratlan vendégek. A szüleid azok és reggelizni jöttek. Van otthon eper jam, méz, bor, kenyér és sajt. Mi az első, amit kinyitsz?
Emlékezz!!! ÜZENETET KÜLDJ NEKEM! Ha jó a válaszod, kiírom ide a neved. Ha nem, akkor változtasd meg a profilképed!
ma láttam sok ismerősömnek, hogy egy zsiráf a képe. de nem értem honnan jött ez a játék, vagy mi a helyes megoldás. valaki tud róla valamit?
Ösztönösen a szem a válasz, mert a kérdésből (direkt) nem derül ki, hogy a jövőre v. a múltra vonatkozik.
De természetes ("józan paraszti") gondolkodás szerint
- felébredtél, tehát a szemed már nyitva
- megtudtad, hogy a szüleid jöttek, tehát az ajtót is nyitottad
- köszöntötted őket, megkérdezted mi járatban vannak, tehát a szádat is
- Éhesek, tehát ízlés szerint bontod nekik amit szeretnének.
Ezekből következőleg gyakorlatilag csak az ajtó rossz ("zsiráf") válasz!
Jó válaszok: szem, jam, méz, bor, kenyértartó, hűtőszekrény, ...
:D
szerintem a mézes csupor tetejét nyitom ki először:DD
mert nem fogom éjszaka 3kor kinyitni a szemem!! (alvajáró leszeek) másrészt anyámékat meg nem fogom beengedni ezért: MÉZES CSUPOR TETEJE a helyes válasz;)
ui.: az én gondolkodásom alapjáán:D
Ez a kérdés és a rá adott válaszok nem más, mint az emberiség nagy IQ-tesztje.
Akik hülyeséget írtak, azoknak a válaszát a többség (volt, akit 100%) hasznosnak ítélt, akik pedig értelmes dolgokat írtak, azok pedig nagyon kis százalékot (akár 24-et) értek el.
Ebből kikövetkeztethető az emberek átlagos értelmi szintje.
Nahát, 8 perc után válaszoltál nekem, és én ezt egy évnyi covid után veszem észre.
Amúgy egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!