Mi a helyes válasz erre a "facebookos kérdésre"?
Csináld meg te is a zsiráf-próbát! Adok egy feladványt. Ha jól válaszolsz, megtarthatod a profilképed, ha nem, le kell cserélned azt egy zsiráfra 3 napra! A VÁLASZT NE ÍRD KI IDE, CSAK NEKEM KÜLD ÜZENETBEN!!!
A feladvány:
Hajnali 3 óra, csengetnek és te felébredsz. Váratlan vendégek. A szüleid azok és reggelizni jöttek. Van otthon eper jam, méz, bor, kenyér és sajt. Mi az első, amit kinyitsz?
Emlékezz!!! ÜZENETET KÜLDJ NEKEM! Ha jó a válaszod, kiírom ide a neved. Ha nem, akkor változtasd meg a profilképed!
ma láttam sok ismerősömnek, hogy egy zsiráf a képe. de nem értem honnan jött ez a játék, vagy mi a helyes megoldás. valaki tud róla valamit?
Valószínűleg a legtöbben rávágják, hogy az ajtót, hogy bejöjjenek...
De ha jobban bele gondolsz, a "szemed" a helyes válasz. Mert csukott szemmel nehéz bármit is csinálni. ;)
I am blind, and I find this offensive :P
Szerintem ezen a vizuális gondokozású emberek mind elbuknak. :)
Onnantól kezdve, hogy le van írva, hogy "felébredsz" és megnézed, hogy kik csöngettek, az ezután feltett kérdésre nem tűnik logikus válasznak a szem.
AZ AJTÓ A HELYES VÁLASZ.!:)
azért , mert ha felébredsz, akkor kinyitod a szemed [vagynem?:o]. szóval az ajtót nyitod ki először.;)
Így van, utolsó. Hiszen, mivel a kérdésben az már megtörtént, hogy felébredtél, de be még nem engedted őket. Tehát már kinyitottad a szemed, ott tartasz. Így az ajtó az első.
De mi a rák értelme van a borkenyérsajtnak???
Amúgy ha felébredek akkor csak ki kell nyitnom a szemem, mert ha csukva van az azt jelenti, hogy még nem vagy ébren.
Utána megnézed kik jöttek(szüleid), kinyitod az ajtót köszönsz nekik megkérdezed miért jöttek(reggelizni) utána mindenki más szemszögből nézi a kérdést, mert valaki bort inna azt bontja ki valaki ezt azt meg amazt. Vagyis se az ajtó se a szem kinyitása nem helyes. Erre nincs is helyes válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!