Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 4 almat hogyan osztanál el a...

4 almat hogyan osztanál el a családban?

Figyelt kérdés

Ha a család(férj/feleség, 2 gyerek) vesznek almat es 4 db-ot igazsagosan el akarnak osztani, akkor hogyan lehet ezt igazsagosan elosztani?

Hiszen mig a ferfinak napi 2500 kcal-ra van szuksege, addig a nonek 1600 kcal, a gyerekeknek meg 1000 kcal korul.

Ha mindenki 1-et eszik, akkor az Apuka kapja a "legkevesebbet" a szukseges igenyihez merten?

Ez igy igazsagos?

2013. okt. 18. 12:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A két szebbiket odaadnám a gyerekeknek, a másik kettő pedig ha nem szép, akkor 1-1 nekünk, ha az egyik szép a másik rossz akkor fele-fele, fél szép nekem, fél szép a férjnek, fél rossz nekem, fél rossz neki. Imádom az igazságosságot egyébként. :D Csak úgy érzem jól magam. Megjegyzem, nem biztos hogy bárki is jól jár, mert engem pl fél óráig, ha eltelít, utána még jobban marja az üresség a gyomromat. XD Kivéve ha fahéjat teszek rá, akkor jobb:))
2013. okt. 18. 15:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Úgy osztanám el, hogy felvágnám darabokra, meglocsolnám citromlével és kiraknám egy tálba. Aztán mindenki annyit eszik, amennyire éhes.

Az ember nem az energiaszükséglete szerint étkezik.

2013. okt. 18. 15:50
 23/23 anonim ***** válasza:

"A mai gyerekek zöme úgysem eszi meg az almát... Sokan a körtét sem, mindig kiakadok, amikor ezt olvasom.

De az enyéim valószínűleg szeretnék. "

Én sem ettem meg gyerekkoromban, mert utáltam harapni, nagy volt, tiszta nyál, ráadásul mire körbeértem a fele bebarnult, beleragadt a fogamba.

Az íze ettől függetlenül jó, szeretem. De ennek okán ha gyerekem lesz, tuti előbb felvágva adom neki.

Emlékszem, a barackot is ezért nem ettem meg egy ideig. Erre a nagypapám felvágta nekem kis szeletekre, és úgy betoltam az egészet...

2013. okt. 18. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!