Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és még nem...

13 éves vagyok és még nem jött meg. Lehet hogy ezért kicsik (70 A:|-s) a "melleim"?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és sajnos nem túl nagyok a melleim és még nem jött meg. Lehetséges hogy azért?ha nem mit csináljak hogy valamennyivel nagyobb legyen? kérlek segítsetek(?)
2013. okt. 5. 19:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Táplálkozz változatosan és egészségesen, sportolj rendszeresen (amennyire még jól esik, nem kell túlzásba vinni), így sokkal jobb lesz az alakod és a közérzeted is, mint ha csak ennél és híznál.
2013. okt. 20. 20:49
 12/14 A kérdező kommentje:
de ha sportolok akkor előbb jön meg vagy nagyobb lesz?:) és ha igen mit sportoljak?
2013. okt. 20. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Csak szebb lesz az alakod (az izom formásabb, mint a zsír). Bármit, ami szimpatikus, én leginkább valami küzdősportot ajánlanék, mert az hasznos (nőknek pl. wing tsunt érdemes), de lehet úszás vagy bármi egyéb, ami nagyjából az egész testedet átmozgatja.
2013. okt. 21. 11:48
 14/14 anonim válasza:

Hidd el, addig jó míg nincs meg.:) Amúgy meg nekem már 1 éve megjött és 70A-s melltartót hordok, úgyhogy no para.:)

13L

2014. jún. 29. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!