Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és még nem...

13 éves vagyok és még nem jött meg. Lehet hogy ezért kicsik (70 A:|-s) a "melleim"?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és sajnos nem túl nagyok a melleim és még nem jött meg. Lehetséges hogy azért?ha nem mit csináljak hogy valamennyivel nagyobb legyen? kérlek segítsetek(?)
2013. okt. 5. 19:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy magától is meg fog nőni, és jönni.
2013. okt. 5. 19:24
 2/14 A kérdező kommentje:
sajons nincs túl erős testalkatom elég vékony vagyok,45 kg 163 cm magas,de ha híznék egy kicsit lehet hogy megnőne?ha igen mit egyek?
2013. okt. 5. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Próbálj meg hízni egy kicsit. A kishúgomnak sem nőt semmit 13 koráig a melle, és menszesze sem volt, de most már van mindkettő.
2013. okt. 5. 19:27
 4/14 A kérdező kommentje:
és mit egyek és hogy? a hugod hány éves?hogy próbáljak a mellemre hízni?
2013. okt. 5. 19:35
 5/14 A kérdező kommentje:
és még "csík" sincs középen
2013. okt. 5. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
A húgom most 19. Egyél sok húst.
2013. okt. 5. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Ne akarj direkt hízni, annak semmi értelme és az egészségedet is elcseszed vele. Ráadásul ahogy fogyni sem lehet célzott helyről, olyan sincs, hogy a melleidre hízol. Egyszerűen még nem indultak be bizonyos hormonális folyamatok a testedben, de ugyanúgy, ahogy előbb-utóbb meg fog jönni, a melleid is elkezdenek nőni. Még fiatal vagy, akár huszonéves korodig is nőhetnek, nem fogsz így maradni :)
2013. okt. 11. 10:19
 8/14 A kérdező kommentje:
ez végülis jó hír:)) de legkésőbb mikor lenne?és ez azért zavar mert sajnos így a legtöbb fiú pl.osztályból nekik csak mellből meg fenékből áll egy lány és már az összes barátnőmnek meg jött meg van mellük és csak én vagyok ilyen kis vékony kicsi mellekkel meg már megkaptam egyiktől hogy jó csaj meg minden de nem nagyon van-nincs mellem és ezt nehezen fogadom el addig:/
2013. okt. 11. 16:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Türelem :) Ennyi idősen még nem kell pasizni, néhány éven belül pedig már neked is lesznek megfelelő domborulataid. Esetleg beszélj anyukáddal, hogy neki hogy volt, lehet, hogy egyszerűen olyan géneket örököltél, hogy későn érő vagy.
2013. okt. 12. 15:44
 10/14 A kérdező kommentje:
de most a fiúk igazából nem is érdekelnek csak rosszul esik és alapból zavar ez a dolog és valamit nem tudnék enni hogy ilyen vékony se nagyon legyek meg hogy kicsit előbb megjöjjön?
2013. okt. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!