Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még nőhet a mellem? 15 éves...

Még nőhet a mellem? 15 éves vagyok és fogyokurázom. Nagyon kicsik a melleim. Attól hogy fogyozok még megnőhetnek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nőhetnek, de ha hízol, akkor is nőnek. miért fogyókúrázol?

15évesen még jó, hogy nincsenek nagy melleid. alkattól is függ, meg nézd meg anyukádnak meg nagymamádnak, hogy mekkora. esetleg egyél pirosmogyoróst. attól nő

2009. aug. 2. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne fogyozzal, es akkor megno! Nem is ertem, hogy 15 evesen, miert kell fogyozni?

Hany kg vagy?

2009. aug. 2. 02:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért mert csak akkor tudom magam elfogadni / érzem ugy hogy elfogad a környezetem ha jó alakom van. Néha én is belátom hogy tul vékony vagyok, de nem érdekel, mert szeretnék jól kinézni (mert a média ezt sugallja???)

am 48 kg és 161 cm vagyok

2009. aug. 2. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

48 kg vagy és fogyózol? nem vag egész normális.

puszi: egy 49 kg-os, 166 cms, sovány 15éves lány.

2009. aug. 2. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
48 kilóval fogyókúrázni. Hát, előzővel egyetértek. Te meg akarod ölni magad, vagy mi? Hát, a média rendesen kimosta az agyad. Ha átmész anorexiásba, akkor nemhogy szebb lennél, inkább az ellenkezője.
2009. aug. 2. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezzel a testmagassággal nyugodtan lehetnél 50-60 kiló között, és akkor talán nem maradnál vissza a fejlődésben. Így nem fog nőni rendesen, csak magadnak köszönheted..
2009. aug. 2. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
nem vagy normális én 50 kg vagyok és 161,5 centi és 15 szal ha fogyózol akkor magaddal cseszel ki mert 15 évesen nem kéne még növésben vagy és örülj neki hogy nem nő gyorsan a melled mert nekem 85 b és csíkos lett kirepedt:(! ha tovább fogysz olyan leszel mint egy fog piszka amúgy én most a nyáron szedtem fel 2 kilót mert én is 48 voltam és még mindig meg vagyok elégedve magammal és amúgy ha 161 centi vagy akkor úgy szokták nézni hogy meddig hízhatsz hogy ugye vagy 161 és akkor 61 kilóig mehetsz el úgy hogy az a végső határ annál tovább hízol akkor az már nem jó szóval tökéletes vagy nem kel fogynod:)
2009. aug. 2. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

felesleges fogyóznod, hidd el, a férfiak jobban szeretik ha egy lányon van mit fogni...

15/f

2009. aug. 3. 01:55
 9/9 anonim válasza:

Szerintem ne fogyozz, fogadd el magad úgy ahogy vagy, nekem is vannak hibáim, mégis egyre több pasi nyilványítja ki, hogy mennyire jó csaj vagyok, pedig nem sokmiben különbözök a körülöttem lévő csajoktól...

ja és nézd a jó oldalát, sokkal könyebb tesizni, mert nem mondhatnám, hogy nekem a futás élvezett 85B-s mellmérettel

2010. máj. 27. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!