Miert nem no a mellem? 14 eves vagyok es kicsik a melleim, a korombelieknek joval nagyobb . MI A MEGOLDAS?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 11:07
1/5 anonim válasza:
semmi te is más vagy ök is mások..
majd megnöl ne félj..
2/5 anonim válasza:
Alkati kérdés; egyiknek kicsi, másiknak nagy. A megoldás: el kell fogadni.
3/5 anonim válasza:
Én örülnék ha kisebb lenne..
16/L
4/5 anonim válasza:
Az a megoldás, hogy olyannak fogadod el a melleid amilyenek, mert mindenki más ütemben fejlődik, de senki nem tehet róla, hogy mikor! Van aki előbb, van aki később, de aki korábban érik, az sem értékesebb később fejlődő társainál!
5/5 anonim válasza:
Még nőhet és örülj neki, mert ha nekik túl nagyra nő akkor fájni fog a hátuk, neked meg semmi bajod nem lesz. És sok pasi van aki a pici ciciket szereti, azt hallottam. Egyébként nekem is kicsi, de én nem aggódok emiatt. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!