Miért teljesítenek rosszabbul a feketék az iskolában mint a fehérek?
Egyszerűen a fehérek intelligensebbek, ezen nincs mit magyarázni. Nézd meg Afrikát éhezők milliói, nyomor. Nézd meg Európát hozzá képest, még keleten is teljesen más világ van...
Ezért nem jó, ha behozzák ide őket, ők egy alacsonyabb rendű faj. Persze tanulással bárki bárhonnan bárhová eljuthat, de elég kevés Nobel díjas fekáliát ismerek. Amerikában több millió! él gettókban közölük... akik feljebb jutnak többnyire az undorító "rap" zenének köszönhetik, mint 50 fillér. Én visszazavarnám az összeset Afrikába, mert nem dolgoznak, lusták és ebből jön a bűnözés. Láttam olyat, hogy egy niggerállat 80 éves nénit ütött ököllel Angliában. A saját fajtáját a fák között, én azt mondom
Tudósok bizonyították be, hogy a négerek agya 20%kisebb
mint a fehéreké.De viszont az izomzatuk gyorsabban képes fejlődni.
Ha anno nem hozták volna az amerikaiak rabszolgának őlket még 50cent is az őserdőben ugralna a fákon
De akkor miért támogatja amerika a szaporodásukat?
Hiszen a 85-90-es IQ nem hiszem hogy elég arra,hogy fejlődjön az ország de még a szintentartáshoz is kevés. Lásd néhány afrikai ország ahonnét a feketéket elüldözték(bünőzés,háboruk,gyakorlatilag nulla mezőgazdaság ipar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!