Miért érzem magam rosszabbul, ha sírok?
Mindig mondják, hogy sírjuk ki magunkat, mert utána jobb lesz, de én csak mégrosszabbul leszek tőle, ha sírok, ez miért van? Számomra az egyetlen "megoldás", ha nem gondolok rá...
Meg gondoltam, hogy lehet, hogy nem sírom ki magam eléggé, és egyszer kipróbáltam, hogy mi történik, ha hagyom magam sodródni a sírással, de aztán elkezdtem hányni, meg mikor az orrom is vérezni kezdett, inkább abba hagytam, mondom én nem várom meg, mi lesz ebből :S
De nem hinném, hogy valami jó dolog, ha elnyomjuk magunkba a dolgokat... De nem tudok más megoldást erre :S
Légy szíves, keressél fel psychologust, és mondd el Neki ugyanezeket az érzéseidet, tüneteidet!
Hosszútávon jobban fogsz járni, - hidd el!
Ha ezt a megoldást érzed TE a legjobbnak akkor ne gondolj rá!
Ezzel nem feltétlenül elnyomod magadban (szerintem), csak hagysz egy kis időt.
Ami szerintem jó is. :)
A tudatalattidból úgysem tudod kiszedni, ha fontos dologról van szó. Ott megemészted egy kicsit...
És majd talán később...
Azt mondják, h a zene is segíthet
(mármint nem kisírni magad, mert az nem volna túl jó neked)
ha olyan számot, darabot hallgatsz amilyen a kedved
v épp amilyen kedvet szeretnél.
(nem tudom, ezt ki kell próbálni)
Az érzelmek mindig kijönnek valahogy csak nem mindig "felismerhető" formában. :)
Vagy fess, rajzolj, táncolj ...
V bármi
Nem csak sírással lehet kiadni magunkból a szomorúságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!