Nők miért viselik rosszabbul a telet?
hallom több helyen hogy a nők nem bírják egyáltalán a telet,jobban fáznak mint a férfiak, vagy ez nem így van?
én arra gyanakszom hogy rossz, lassú a vérkeringésük
???
Én még sose hallottam ilyet. A vérkeringés jobb/rosszabb állapota abszolút nem a nemektől függ. (Ráadásul a lassú keringés nem rossz, ahogyan az alacsony vérnyomás sem egyébként...)
Vélhetően azok a nők fáznak, akik nem öltöznek fel normálisan. A meleg pulóver, ami leér csípőig, alatta pamut alsóruha, pamutharisnya és farmernadrág, melegzokni, bélelt, kényelmes téli cipő, nagykabát és sapka-sál segít. ;)
nyilván nem a kövér nőkre gondoltam :)
most is este lent voltam pulcsi+farmer ba volt lent
Nem csak azok fáznak, akik nem öltöznek fel. Én vastag harisnya, 2 zokni, bélelt bundacsizma, ujjatlan, póló, vastag garbó, kötött kardigán, sál+sapka+kesztyű viseletben is majd halálra fagytam.
Amúgy szerintem azért, mert a a nyár meg a tavasz szebb, mint a tél. Télen eltűnik az összes szín, mindenhol latyak van, már akkor is fázik az ember, ha csak kinéz az aqblakon
Szerintem egyszerűen csak van aki fázósabb és kész. Pl én nagyon az vagyok, halálra vacogom néha magam...
Bár lehet azért van, mert nincs kihez odabújni, és így még hidegebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!