Mi legyen a hobbim? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Szerintetek mi legyen a hobbim?2009. nov. 2. 14:59
11/23 anonim válasza:
utolso vagyok...elirtam:nem 2 hete hanem ot(5) hete,csak felre nyomtam.
13/23 A kérdező kommentje:
oks.köszi a válaszokat.a zongorásat kipróbálom amm gépezés az nem hobbi :D
2009. nov. 6. 13:04
14/23 anonim válasza:
az én hobby-ma a füvezés, és a füves ismereteim bővítése, füves emberek, és minél több segítőkész díler megismerése. Viszonylag olcsó hobby, ha ésszel csinálja az ember, szórakoztató, szabadidőben és néha még munkaidőben is végezhető!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Inkább szívj mint igyál. egészségesebb és kevésbé vágja tönkre az agyadat és a májadat mint a piálás.
15/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Ha még tud valaki irja le pls!
2009. nov. 7. 10:27
16/23 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom
nem tudom mi legyen a hobbim
a válaszolók most nem élik át a helyzetet
hogy unatkozol és szeretnél valami hasznosat
csinálni.
Én régebben Kajakoztam próbáld ki nem rossz de abbahagytam mert meguntam de lehet hogy te nem fogod.
17/23 anonim válasza:
én 11 éves vagyok fiú:nagyon szeretek:olvasni tanulni játszani a kutyámmal rajzolok tévézek zenét hallgatok...
18/23 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom 5 perce ezelőtt,találtam egy nagyon jó oldalt(www.kreativhobby.hu) találtam egy álarc sablont és kitaláltam hogy holnap el kezdek csinálni kartonból olyan álarcokat amelyeket hurka pálcikával tartunk(nekem már nem de a húgomnak is csinálok farsangra.:-)De örülök hogy kitaláltam:-)
20/23 anonim válasza:
:D :D :D :D semmi otlet... unalmamban pontosan ezt a kerdest irtam be gooble-ba :D :D
csak egyet tudok, hogy nem ezt kene csinalnom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!