FÉltek a sötétben? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 22:10
1/11 anonim válasza:
Csak akkor ha rosszat álmodok (pl. tegnap azt álmodtam, hogy a tőlünk nem messze lévő iskola felrobbant és én az ablakból láttam és a robbanás miatt megvakultam és vérzet a fülem (nem tudom, hogy hogy láttam a fülem vérezni, ha egyszer megvakultam XD)). Ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t.
2/11 anonim válasza:
én úgy félek a sötétbe. hogy... szimplán félek a sötétbe! lehet hogy azér félek a sötétbe mert a bátyó kiskoromban ijesztgetett a mumussal. és az ajtóüveg amikor benn a szobába világos volt kint pedig tök sötét akkor olyan ijesztő rémes pofa alakú volt a fény ami a lámpáról vetődött az üvegre hogy csak na! amúgy az is lehet hogy azért félek a sötétben mert nem akarom hogy olyanba botoljak bele amibe nem akarok (bogarak,és persze nem akarok orra bukni)
3/11 anonim válasza:
Én temető mellett lakom,és kiskoromban éjszaka a temetőben játszottunk!Én nem félek a sötétben!
4/11 anonim válasza:
itthon nem félek a sötétben
de ha egy sötét sikátorban
vagy egy erdőben lennék akkor igen :D
5/11 anonim válasza:
Én is félek általában a sötétben, de a hangulatomtól függ, mennyire :D sötét, kihalt sikátor fuhh erről rossz emlékeim vannak, a Salgótarjáni utcában jártam így... mindig mellettem zörrent a bokor a temetőből... a másik oldalon meg valami elhagyatott autóbuszgarázs vagy nemtudommi, szóval... Sötét erdő szintén para, egyedül főleg, de csoportban is így 2-3-an, ha más nem, akkor a többiek hozzák rá a másikra a frászt... Sötét szoba néha, általában durvább horrorfilmek vagy rosszabb álmok után.
6/11 anonim válasza:
Néha igen, de amúgy is eléggé félős típus vagyok - sajnos...
7/11 anonim válasza:
én félek a sötétben mert ez kiskoromban ragadt rám hogy mindig beképzeltem magamnak a dolgokat és ez néha ma is igy van mikor eszembe jutnak a sötétbe a hülyeségek...akkkor gyorsan a takaró följebb jol bebujok a fal fele és kuss...de ez hamar elmulik... hahahaa XD jó mi?????? amugy 16 vok lány
8/11 anonim válasza:
rsézben csatlakozok az utoilsóhoz XD..de én nap közben is szoktam néha...ha egyedül vagyok egész nap, és pl. porszívózok...mert mászkálnak a folyosón meg nemtom...:S nem is igzán tudom hogy miért de rideg xD
9/11 anonim válasza:
max attól hogy valamibe belerugok, régebben majd eltörtem az ujjam a porszivóba rugva :P azóta félek, de amugy semmitől nem nagyon, max ha valami farkasos medvés erdőben lennék vagy részegekkel körülvéve akiknek fegyverük van, amugy meg tudom védeni magam...
10/11 anonim válasza:
Én nem igazán,de ha félek is az azért van mert az emberben vagy egy olyan mechanizmus,hogyha valamiről nem tudja mi,vagy hol akkor nem akar odamennei mivel tapasztalatbol tudhatja,hogy pl. orrabukik,vagy megijeszti valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!