Féltek, hogy 2012 decemberére világvégét jósoltak? Mennyire foglalkoztat ez?
Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy hány kérdést tettek már fel erről, engem erre a kérdésre adott válaszok érdekelnek.2011. okt. 10. 19:11
1/9 anonim válasza:
Nem félek. Jöjjön aminek jönnie kell.
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez csak a nyugati világ kitalációja, szükség van egy újabb világ vége forgatókönyvre. Most éppen a maja naptár volt a soron. Ezt a dátumot társították a csillagok állásával, és néhány katasztrófa-elmélettel. Most sem lesz vége a világnak, az Y2K is megbukott, Nostradamus jóslataival sem tudtak mit kezdeni; az egész csak egy média-fogás. Biztosan fog akadni néhány szekta, akik az agymosott híveiket arra ösztönzik, hogy adják el mindenüket, hiszen "már úgyis mindegy", a vezetők pedig megszedik magukat.
4/9 anonim válasza:
én természeti csapásoktól nem de az emberi hülyeségtől igen
szerintem lesz pár idióta aki poénból csinál valamit hogy jól befo*asson mindenkit
5/9 anonim válasza:
előző vagyok: + szerintem ha lesz egy kis hóvihar vagy villámlás már mindenki összeilyedi magát és kirabolják a tesco-kat hogy már tök8, jön a világvége, menekülni kell
6/9 anonim válasza:
nem félek, badarság ez az egész világvége teória!
CSAK HISZTÉRIAKELTÉS!!!
7/9 anonim válasza:
Ez a világ vége tudjátok miért volt jó??????Gazdaságilag nagyon megnövelte a cégeket. (nem itt magyarországon)
És azért mert amelyik országokba volt pénz ezt úgy ki is használták mert nagyon sok ember elhitte ezért úgy volt vele hogy ha már úgy is meghalunk akkor elmegyünk bolizni, egy csomó kölcsönt veszünk fel, hogy legalább erre a pár napra milliomos lehessek.Gazdaságilag ez nagyon feldobta a cégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!