Varga Ricsi, Jade Handkammer es a tobbi """netceleb""". Mi a velemenyetek rola? Gyujtsuk itt ossze!
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 11:54
71/73 anonim válasza:
A ricsike egy paraszt
A jade önbizalom hiányos és mellé hülye is
Dósa fanni hát falfestő tanonc
Sajnos az ilyeneket csodálják a mai 14-16 éves lányok
A nők sajnos mindig is kevesebb agyi kapacitással rendelkeztek ezért mennek ezekre a hülyékre
72/73 anonim válasza:
Varga Ricsi: Igazából csak sok pénze van a szüleinek, de amúgy sehol semmi. Azt viszont csak én nem vágom, hogy miért is nem jár iskolába? Az egy dolog, hogy 8 általánossal a Tescoba se fogják felvenni a kis "gengszter", de 18 éves koráig jogilag tanköteles, de ez nyilván rá nem vonatkozik :DD. Azt írta, hogy a szülei belátták, hogy úgy is csak kicsapnák és ezért inkább be se íratták..lol. Ahhoz elég hülyének kéne lennem, hogy az apám azt mondja 'jaaj hát minek járnál suliba? felesleges úgyis kirúgnak 2 héten belül'. Meg amúgy az csak nekem tűnt fel, hogy 5-6 évvel ezelőtt az úgy mond gazdag szülők gyerekeinek tanulni is kellett meg kemény elvárásokkal bombázták őket, most meg adnak a gyereknek százezret és "jólvan fiam költsd el a Westendbe csak ne kelljen beszélgetnem veled".Meg Varga Ricsire nem vonatkoznak a törvények vagy mi? Igazából mindegy is, mert az ilyenek 15-23 éves között kiélik magukat és aztán majd kitudja hogy élnek meg. De attól, hogy valaki szidja nem lesz rá irigy..
73/73 anonim válasza:
Előző teljesen igazadvan sajnos sok 16 körüli fiú magába van szállva és nem jönki a lakásból se a dósa fanni féle pics^k miatt de én ezen az óvszeres téma után vagyok hajlandó veszekedni (aki nem tudná azon meg a vita hogy gumiba nem lehet érezni semmit ezért maradt a por/ó és ezen hisztiznek a csajok hogy miért nincs sz@x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!