Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Varga Ricsi, Jade Handkammer...

Varga Ricsi, Jade Handkammer es a tobbi """netceleb""". Mi a velemenyetek rola? Gyujtsuk itt ossze!

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
0%
mondtam már h tanulj meg írni aztán pofázzl..itt vered a nyálad élőben megha neki kéne mondani lefagynál..
2013. okt. 14. 15:00
 42/73 anonim ***** válasza:
Lefagynek tenyleg? Es ezt mibol gondolod? Varom az erveket, hogy miert is fagynek le egy netcelebtol:) sajnos a lajkjaitol es a 15 eves netrajingoitol nem f*som ossue magam, szoval ezeknel nagyobb kaliberu erveket varok. (ha nem tudod mi az erveles fogalma akkot googlezd ki gyorsan mielott belekezdesz. Hajra kislamy!:)
2013. okt. 14. 15:44
 43/73 anonim ***** válasza:
kislány az minimum te lehetsz édes:) 19 évesen szerintem nem vagyok kislány bár ha rádkell nézzek megsértem a korosztályod:) tanulj meg írni :*
2013. okt. 14. 16:12
 44/73 anonim ***** válasza:
19 éves vagy és ezt az evolúciós selejtet véded? ásd el magad
2013. okt. 14. 17:53
 45/73 anonim ***** válasza:
te ásd el magad cica virág :* nem védem de nem kell fikázni na puszi :) :* jah és egy magyar tanár nem ártana
2013. okt. 14. 18:39
 46/73 anonim ***** válasza:
hajjajj, már csak 32%-os vagy...én is csak gratulálni tudok, hogy 19 évesen csorog a nyálad egy ilyenért...oszt nagy spanok vagytok, mert 3x válaszolt neked ask.fm-en xD
2013. okt. 14. 21:13
 47/73 anonim ***** válasza:
19 éves?:DDD lejáratod a saját korosztályod! azthittem alulról ütöd a 15-öt. egyébként meg 19 éves fejjel többre is futhatná mint hogy netcelebekre csorgasd a nyálad. azthittem bizonyos kor után kinövik a lányok az ilyesmiket, hát mindig akadnak kivételek:)
2013. okt. 14. 21:54
 48/73 anonim válasza:
32% kiba$zottul szánalmas. Egy 13 éves agyi szintjén van, és még ő szól be más helyesírására amikor 1 szót nem írt még le helyesen.
2013. nov. 15. 19:13
 49/73 anonim válasza:
Egyedül te védted itt ezt a gyökeret te r1banc, ez nem zavar?
2013. nov. 15. 19:14
 50/73 anonim ***** válasza:
43%
én vagyok a ribi?hát gondolomazért vagytok itt egész nap mert ki***szott randák vagytok és nem mertek egyedül ismerkedni..kit is érdekel a százalék??Én járatom le?kinek az agyi szintjén?hát nem tudom ki olyan trágár mint ti..egyébként nem védem csak elmondtam hogy ameddig 100százalékig nem ismeritek addig ne mondjatok róla véleményt..de gondoloma za édesanyátok ezt is elmondta..csak éppen annyira bunkók vagytok hogy még az ő szavát sem hallgatjátok meg..el lehet gondolkozni..
2013. nov. 17. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!