Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Varga Ricsi, Jade Handkammer...

Varga Ricsi, Jade Handkammer es a tobbi """netceleb""". Mi a velemenyetek rola? Gyujtsuk itt ossze!

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
onnantól nem a magánélete, hogy kiteregeti. nekem is van 1-2 dolgom, amire nem vagyok büszke..és piszkálnak miatta? nem, mert nem tud róla senki...szóval nem azokkal van a baj, akik valakit piszkálnak. ha nem lenne mibe belékötni, nem tennék.
2013. okt. 3. 16:40
 32/73 anonim ***** válasza:
AZ aki ezt a nyomorul ricsikét isteníti , könmyörgöm költözzön egy másik bolygóra vagy vmi. CSak gondolj bele ez a gyreek arra büszke ask.fm-en h egyrészt ellopja a zsaömlét a boltból mert az öreg néni nem veszi ésre, meg h ő nem vesz buszjegyet mert az nem "menő", persze a kartonnyi cigire amit minden videóban szív arra van pánz, a piára a drága "swag" ruhákra a sok szarra van pénz -.- az ilyeneket még most kéne elaltatni mert ezek az emberek csak károsak a társadalomra nézve. Nem beszélve arról, hogy pont a legbefolyásolhatóbb korosztályt manipulálja és mutatja a példát h : ne járjatok iskolába, iygál füvezz cigizz minden nap, lopj csalj fasza gyerek vagy te megteheted.
2013. okt. 10. 22:46
 33/73 anonim válasza:
100%

Varga Ricsi egy senki! Nem tudom,hogy a velem egykorú tini lányok mit esznek rajta. Szerintem egyátalán nem helyes (jó, persze ízlések és pofonok) de akkor sem egy adonisz.

Mindent megkap a szüleitől...Kérdezem én,miért?!

Semmit sem tesz azért,hogy a szülei ennyi mindent megvesznek neki. Kíváncsi vagyok,hányszor mondja azt az anyjának-apjának,hogy köszönöm.

Nem jár iskolába. Így hogy lesz belőle valaki?! Egyszer eljön az idő,hogy nem lesz anyuci meg apuci és akkor hogyan fogja magát eltartani?!

Lány/17

2013. okt. 12. 16:59
 34/73 anonim ***** válasza:
szerintem az apjával lakik, legalábbis sose írkál senki az anyjáról...:D de akkor is igaz...na de hát ő baja...majd tőlem fog kéregetni pesten valamelyik aluljáróba...én meg nem adok neki, hanem mondom, hogy már nincs yolo?
2013. okt. 12. 17:09
 35/73 anonim ***** válasza:
0%
bocsmár h egyedül lakik..az anyjáék meg elváltak:* olvass kicsit... csók
2013. okt. 13. 11:41
 36/73 anonim ***** válasza:
utolsó...te már csak biztos tudod, hogy egyedül lakik...meg fizeti a 50ezres havi rezsit, mi? jaj, hiszen apu fizeti...én is külön tudnék költözni, ha apuci fizetné nekem a lakást...
2013. okt. 13. 11:52
 37/73 anonim ***** válasza:
hagyjadmár magad rossz cigány vagy..innen tudom..szerintem ásdelmagad puszkó :*
2013. okt. 13. 14:14
 38/73 anonim ***** válasza:
szomorú leszel, de nem vagyok az. viszont ezt is csak itt tudod mondani...utcán nem mernél egy cigány elé állni, és szidni...:D:D akkor is nekem van igazam, te meg csak nyald ki a ricsikét seggét...
2013. okt. 13. 14:21
 39/73 anonim ***** válasza:
tanulj meg írni!:)
2013. okt. 13. 14:43
 40/73 anonim ***** válasza:
100%
Kislany ne vedjed mar azt a nyomorek ricsiket... Tetovalo szalon?:ddd honnan veszed? Ja mert o irta askon? Hagyjuk mar ezt a hulyeseget, egy ocska kamugep a gyerek, aki egesz nap a gep elott log,(mert se iskola se munka mert apuci eltart). Max haverjainak csinal tetkot. De nagy dolog. Elhiheted hogy az a penz amit abbol keres max arra jo hogy hetvegere vegyen 3 uveg tablettasat, hogy bebaszva tudjanak askozni a szinten alvagany haverjaival.:) a sok 13-15 eves csaj meg erre csorgatja a nyalat. Gratulalok!
2013. okt. 14. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!