Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Varga Ricsi, Jade Handkammer...

Varga Ricsi, Jade Handkammer es a tobbi """netceleb""". Mi a velemenyetek rola? Gyujtsuk itt ossze!

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
14%
jah mert te aztán többet érsz...-.-
2013. aug. 23. 13:28
 22/73 anonim ***** válasza:
100%
nem, de a semmire nem is verem magam, hogy mekkora ász vagyok, mert apám vett nekem egy kocsit, és azzal futárkodok(mert hogy ezt csinálom...).
2013. aug. 23. 13:30
 23/73 anonim ***** válasza:
0%
hagyjadmár magad
2013. aug. 23. 18:51
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
:D mért véded, ha nem is ismered? :D tuti, hogy nem ismered...akkor tudnál valami értelmes indokot, miért tiszteljük...xd
2013. aug. 23. 21:43
 25/73 anonim ***** válasza:
0%
hagyjuk máár mert te aztán ismered nem h ilyeneket ondasz....
2013. aug. 24. 08:50
 26/73 A kérdező kommentje:
Amugy van valamilyen igazolas arra hogy neki ez a szakmaja ?? Most oszinten. Hulyek vagytok.. Csak gondoljatok bele mennyire foglalkozhat a szabalyokkal es a torvennyel. Megnezem adozik-e vagy szamlat ad-e... Feleslegesen vedtek egy divat patkanyt mert "helyes"...
2013. aug. 24. 18:26
 27/73 anonim ***** válasza:
0%
Divat patkany?? Azert mert jol nez ki meg nem kene ilyeneket mondani de joobb lenne leallni na puszi:*
2013. aug. 25. 09:03
 28/73 A kérdező kommentje:
Jol lejarattad magad... Miert mi ha nem divatpaktany ? Nincs semmi stilusa ugyan ugy oltozkodik mint a tobbi pava. Es ezert divatpatkany! Ti lanyok meg undoritoak vagytok hogy ezeket kedvelitek. Hova lett a noiesseg ? Szeressetek mar a ferfiakat. A kutyat meg hagyjatok haziallatnak.
2013. aug. 25. 12:52
 29/73 anonim válasza:
100%
ami először az eszembe jut.....úristen..Leginkabb irritálnak ezek a "menôk"
2013. szept. 2. 22:16
 30/73 anonim ***** válasza:
27%
Ricsiről csak jó véleményem van,hiszen haverom.Nem a legjobb haverom,de szoktam vele találkozni meg facebookon beszélgetünk,szerintem rendes,lehet ,hogy valaki kívülről beképzelt majomnak látja,de először meg kell ismerni,és utánna véleményt írni róla!:) Jade lehet,hogy sokszor lépett félre,volt neki is olyan időszaka,hogy legszívesebben elásta volna magát.Igen.Ő is ember.Követhet el hibákat.Ez az ujjazós dolog,valami Patrik gyerekkel a moziba sem volt tőle valami nagy.De emberek.Az ő élete.Mit szólogattok be a másiknak?Azt csinál a saját életével amit akar!Főleg ne avatkozzatok bele az intim életébe.És ha csak 15 éves?Akkor mivan?SEMMI.Mert ti nem ismeritek. Amúgy bírom,aranyos csaj és elég gyerekes(persze ez csak jó) és van mikor érett. Van még itt Nasz Dani.ŐŐŐŐŐ a kedvencem.Annyira komoly humora van,azok a Outlast videók meg Amnaszia meg olyasok hát röhögőgörcs kerülgetett.Nagyon jószívű,sose bántana meg önszántából senkit se. Kiss Sanyi.Hát ő egy beképzelt nagyképű majom. Bocsi ha valami helyesírási hibát ejtettem,nem direkt és mit ne mondja,elég sokat írtam :)
2013. okt. 3. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!