Varga Ricsi, Jade Handkammer es a tobbi """netceleb""". Mi a
velemenyetek rola? Gyujtsuk itt ossze!
61/73 anonim válasza:
Én csak Nasz Danit nézem. Nagyon bírom, hogy nem szállt el magától pedig 1millió lájkja va.nem szereti ha celebnek hívják, felvállalja hogy vallásos és nem érdekli mások véleménye. Imádom a hülyeségeit askon meg youtuben is :D
2013. nov. 29. 11:24
2013. nov. 30. 11:08
63/73 A kérdező kommentje:
32% os állítólagos 19 éves létedre nagyon otthon vagy a 14-15 éves netcelebekkel kapcsolatban, ennyi idősen nem érzed ezt gáznak? Vagy nem tudtál továbblépni a tini korból? Neked már főiskolára, egyetemre kéne járnod vagy esetleg dolgozó embernek kéne lenned....
2013. dec. 2. 15:06
képzeld járok,de nem tudom hogy kinek miköze van hozzá h kikkel vagyok jóba!tudtommal ez egy olyan oldal ahol tanácsokat osztogatunk egymásnak,én régen vagyok már regisztrált,de az utóbbi 1-2évben nagyon megváltozott ez az oldal!Nagyon sok lett a bunkó!(nem rátok értem)
2013. dec. 2. 19:17
Nem bunkóból lett több hanem a hozzád hasonló 14 éves tini-phicsákból akik 19-nek hazudják magukat
2013. dec. 2. 23:51
2013. dec. 7. 16:07
2013. dec. 10. 18:55
69/73 anonim válasza:
Jade.
Nos o vele parszor beszeltem facebookon mikor meg ertelmesnek is lattam ot de egy ido utan megundorodtam tole. miota megismerte a Tumblrt neki koszonhetoen kismillio tinisuna rajongoja regisztraltak. Egyebkent o egy figyelemehes onbizalomhianyos lany aki a kulvilagtol varja el a visszajelzeseket hogy meglegyenek vele elegedve. Igazabol sok baratja se lenne ha nem lenne ekkora neve meg persze a pasik se csorgatnak ra a nyalukat ha nem torne ki a derekat minden kepen hogy latszodjon a miniatur anorexias segge. a tekinteten latszik hogy buta. es az is, elviselhetetlen szemelyisege van. tokeletesen altalanositja a mai tinilanyok nagy reszet. obey sapka, swag meg yolo, fuvezes, westend, negerzene, tizenevesen minden hetvegen buli, nuku tanulas, masok megalazasa, huszkilo smink, erdekbaratsagok stb.
2014. jan. 18. 13:36
Én birom,néha normális,pl amikor Dósa Fanni terhes lett(az nem?o.Oxd) akkor is megmondta a tutit,de én nem értem,hogy mi ez a Kiss Sanyis ügy,megdugja,de nem járnka szal jókvagyunk xd :D
2014. jan. 24. 18:53
Kapcsolódó kérdések: