Hogyan tanuljak meg főzni?
17 éves lány vagyok és nagyon szeretnék megtanulni főzni. Ötleteket, tapasztalatokat kérek. Normális válaszokat várok. Előre is köszönöm. :):)
17/L
Neten is találsz recepteket, vagy kérdezhetsz másokat is.
De csak egyszerű ételekkel kezd, így lesz sikerélményed.
Azt a mondást pedig ne hidd el, hogy olyan egyszerű, el sem lehet rontani. Mindent el lehet, ne vegye el a kedvedet, ha nem sikerül elsőre. Kezd paprikás krumplival, lecsóval.
Alapanyagok nem drágák,kezdésnek jó. Majd megtanulod, már a szándék is dicséretes dolog!
Sok sikert hozzá! Jó dolog a főzés...:)
Veszélyesen dagadtak voltak a kutyáink, mikor a lányaim kezdtek el főzni tanulni. :)
Néztek ránk, érdeklődve, milyen amit főztek? Alig bírtuk legyűrni, de bólogattunk, jóóó!
Azóta jobb sütiket sütnek, mint én!
Nem olyan bonyolult dolog, szinte alkotás, majd meglátod!
Itt is kérdezhetsz, néha olyanokat kérdeznek, de soha nem láttam még letorkoló választ..
Bugyuta kérdést én a számítógép kategóriában szoktam feltenni..Ki mihez nem ért, de minden megtanulható! :)
Jó főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!