Hogy hízzak sokat, gyorsan? 12/F
Figyelt kérdés
160cm és 52kg vagyok, szeretnék még a suli előtt olyan 60-65kgra meghízni! Előre is köszi!2013. júl. 1. 08:52
11/25 anonim válasza:
mért akarsz hízni ?csak akkor segítek hogyha válaszolsz
12/25 A kérdező kommentje:
Mert úgy jobban érezném magam.
2013. júl. 3. 04:49
13/25 anonim válasza:
értem akkorhát: egyél sokat hogy mit kell enned?Sok fehér kenyeret mogyorókrémmel és turmixot kell innod hozzá... a cola nem hízlal
14/25 anonim válasza:
egyébkénz én 167 cm vagyok és 53 kg és teljesen jól érzem magam
15/25 anonim válasza:
Azért akarsz hízni mert egy két gyerek a suliban szivat és van egy gyerek aki hájas és őt nem szivatjak ezért szeretnél meghizní gondolom én de a helyedbe kar izomra gyurnánk és okyan lenne mintha híztál volna
16/25 A kérdező kommentje:
Nem! Én csak egy nagy, hájas hasat szeretnék!
2013. aug. 9. 18:01
17/25 anonim válasza:
ömm hát egyél sokat, ha tudsz. sajnos én nem tudok, pedig én is szeretnék hízni... (170 cm 44kg) szóval te még szerencsés vagy. vagy egyél sok olyat amiben sok kalória van, pl egy tábla csoki naponta.
18/25 Krist666 válasza:
Egyél sok olyan kaját ami nagyon hizlal és lesz hájad XDD
19/25 anonim válasza:
Kérdező, mostanra sikerült valamennyit hízni? Hány kiló vagy?
20/25 A kérdező kommentje:
Meg csak 67kg vagyok
2013. aug. 26. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!