Hogy hízzak sokat, gyorsan? 12/F
Figyelt kérdés
160cm és 52kg vagyok, szeretnék még a suli előtt olyan 60-65kgra meghízni! Előre is köszi!2013. júl. 1. 08:52
2/25 A kérdező kommentje:
Igen, biztos!
2013. júl. 1. 09:33
3/25 anonim válasza:
Szia! Izmot akarsz vagy csak hájt? Előbbi több időbe telik, utóbbi simán meglesz a suliig :)
Tehát egyél zsíros, magas szénhidrát tartalmú ételeket. Igyál sok cukrozott üdítőt. Ne mozogj napi szinten semmit sem, ami túlhalad a WCre járáson.
4/25 A kérdező kommentje:
Szia, nem izmot szeretnék, csak hájat!
2013. júl. 1. 10:35
5/25 anonim válasza:
Biztos vagy benne? :) Amúgy meg egyél sok zsíros kaját,itt olvastam a gyakorin,hogy valaki úgy akar hízni,hogy egy hónapig megeszik naponta 2 nagy pizzát. Na,neki biztos sikerülni is fog :D
6/25 A kérdező kommentje:
Ma már ettem reggelire 4 szendvicset, ebédre 3 lángost + 1,5lcolát majd 4 gombóc fagyit, most éppen 2szelet sültcsirkét nassolok, tehát, igen, biztos vagyok benne!
2013. júl. 1. 14:39
8/25 A kérdező kommentje:
Na, hány kilóra tippeltek? ;)
2013. júl. 2. 11:09
10/25 A kérdező kommentje:
docs.google.com/file/d/0B54U6CI3XSD_SEQ1YlJab0tPSFE/edit?usp=docslist_api
2013. júl. 2. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!